Wizz аir спира от 9 до 13 април полетите си между София и Лисабон


Wizz аir спира от 9 до 13 април полетите си между София и Лисабон
08 Април 2020, Сряда


Вижте какво могат да направят пътниците с вече направени резервации за този период

Автор: Десант

Нискотарифната авиокомпания Wizz air обяви днес, че от 9 до 13 април ще спре всичките си полети между София и Лисабон. Решението за временното спиране на маршрута е в резултат на мерките, въведени от португалските власти, с цел ограничаване на разпространението на пандемията COVID-19.

Пътниците с резервации, засегнати от отмяната на полетите, ще бъдат автоматично информирани по имейл, в случай че са направили резервациите си директно на wizzair.com или чрез мобилното приложение на авиокомпанията.

120% от първоначално платената такса автоматично ще бъде заредена в WIZZ акаунта на клиента, като сумата може бъде използвана през следващите 24 месеца за закупуване на продукти и услуги на Wizz air.

Пътниците могат също да изберат пълно възстановяване на парите в брой – което ще отнеме повече време, и ще бъдат информирани за необходимите стъпки, за да получат банков превод или превод към банкова карта, в отделен имейл. В този случай клиентите ще имат право само на 100% от първоначално платената тарифа.

Тези, които са направили своите резервации чрез туристически агенции, включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки