Активист на НФСБ с ново щедро дарение за УМБАЛ - Бургас


Активист на НФСБ с ново щедро дарение за УМБАЛ - Бургас
Д-р Бойко Миразчийски (вляво) приема дарението на Иван Кузманов
07 Април 2020, Вторник


Финансовата подкрепа, която председателят на общинската структура на патриотичната формация в Камено – инж. Иван Кузманов, оказва на лечебното заведение, до този момент е на обща стойност 40 хиляди лв.

Автор: Мария Пенева

Председателят на общинската структура на НФСБ в Камено – инж. Иван Кузманов, направи второ щедро дарение в полза на УМБАЛ-Бургас. Финансовата подкрепа, която той оказва на лечебното заведение, до този момент е на обща стойност 40 хиляди лева. 

Сега земеделският производител от Русокастро предостави 11 хиляди лв, като само преди седмица той първи оказа подкрепа на болницата с парични средства в размер на 29 хиляди лева. Желанието му е новото дарение да бъде разпределено за закупуването на предпазни средства и защитни облекла, както и за допълни възнаграждения за медицинския персонал, който води борбата с Ковид-19 на първа линия.

Кузманов се доверява напълно на преценката на директора на бургаската болница доктор Бойко Миразчийски за правилното администриране на финансовата подкрепа.

От своя страна, доктор Миразчийски прие с благодарност дарението и уточни, че средствата ще бъдат в помощ и за закупуването на жизненоважна апаратура за болницата. 

По думите му, УМБАЛ - Бургас има нужда от инфузионни помпи, пациентски монитори, както и от фибробронхоскопи, и част от дарението на Кузманов ще бъде разпределено именно за закупуването на тази изключително важна апаратура.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки