Ловци дариха 7000 лева на Центъра за спешна медицинска помощ в Благоевград


Ловци дариха 7000 лева на Центъра за спешна медицинска помощ в Благоевград
Снимката е илюстративна
07 Април 2020, Вторник


Всички трябва да помагаме в тази тежка ситуация, за да можем да се справим с разпространението на коронавируса”, споделя Иван Василев, председател на УС на ЛРД „Сокол 1911”

Автор: Десант

7000 лева дари Ловно-рибарско дружество „Сокол 1911” на Центъра за спешна медицинска помощ в Благоевград. Решението за благородния жест е взето с пълното одобрение на всички 1400 членове на сдружението. Идеята е на Управителния съвет на сдружението, тъй като медиците в ЦСМП също са на първа линия, но остават встрани от вниманието на държавата.

„Чухме се по телефона и с председателите на дружинки, и с членовете ни. Всички се съгласиха да дарят по 5 лева за благородната кауза, за което им благодаря от сърце. Всички трябва да помагаме в тази тежка ситуация, за да можем да се справим с разпространението на коронавируса”, сподели Иван Василев, председател на УС на ЛРД „Сокол 1911”.

Парите са били налични в сметките на дружеството. От ЦСМП вече са закупили дезинфектанти, лични предпазни средства, до дни очакват и доставка на предпазни маски.

„Пари на ЦСМП не даваме. Те ни представят фактури, а ние ги плащаме с пари от сметката ни, защото те се издават на името на Ловно-рибарско дружество „Сокол 1911”, посочва още Иван Василев.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки