Депутатът от НФСБ Валентин Касабов постъпи като доброволец в Бургас


Депутатът от НФСБ Валентин Касабов постъпи като доброволец в Бургас
05 Април 2020, Неделя


С личния си автомобил депутатът разнася по домовете храна на малки деца от Млечната кухня, както и на възрастни хора, които Социалният патронаж подпомага

Автор: Десант

Народният представител от НФСБ и съпредседател на парламентарната група "Обединени патриоти" Валентин Касабов е постъпил като доброволец в Общинския кризисен щаб на Бургас. Той се е записал като един от хората, които помагат на общинските служители в тежката ситуация на борба със заразата от COVID 19, след като градската управа в морския град отправи този призив и откри горещ телефон.

Валентин Касабов помага на Социалния патронаж в Бургас в дните, когато няма извънредни заседания на Парламента и той не е в София. С личния си автомобил депутатът разнася по домовете храна на малки деца от Млечната кухня, както и на възрастни хора, които Социалният патронаж подпомага. Народният представител се е включил и като доброволец в това да подсигурява храна на дежурните полицаи на всичките 14 КПП-та в града. 

"Изпълнявам човешки и граждански дълг, тази дейност няма нищо общо с политиката. Работя с готовност в освободеното ми, заради извънредната обстановка, време за срещи с избиратели. Разбирам, че е тежко за всички ни и смятам, че всеки от нас трябва да помогне с каквото може", каза Валентин Касабов.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки