От сряда: Wizz Air спира всички полети от и до Варна


От сряда: Wizz Air спира всички полети от и до Варна
24 Март 2020, Вторник


Мярката е с цел ограничаване на разпространението на пандемията COVID-19

Автор: Десант

От утре, 25 март, Wizz Air ще спре всичките си полети от и до Варна до 1 май 2020 г. Решението за временното спиране на полетите е мярка с цел ограничаване на разпространението на пандемията COVID-19.

Пътниците с резервации, засегнати от отмяната на полетите, ще бъдат автоматично информирани по имейл, в случай че са направили резервациите си директно на wizzair.com или чрез мобилното приложение на авиокомпанията.

120% от първоначално платената такса автоматично ще бъде заредена в WIZZ акаунта на клиента, като сумата може бъде използвана през следващите 24 месеца за закупуване на продукти и услуги на Wizz Air.

Пътниците могат също да изберат пълно възстановяване на парите в брой – което ще отнеме повече време, и ще бъдат информирани за необходимите стъпки, за да получат банков превод или превод към банкова карта, в отделен имейл. В този случай клиентите ще имат право само на 100% от първоначално платената тарифа.

Пътниците, които са направили своите резервации чрез туристически агенции, включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

Wizz Air искрено се извинява за промените в резултат на спирането на полетите от и до Варна, и уверява, че безопасността и благополучието на пътниците и екипажа остават приоритет номер 1 за нас, се казва в официално съобщение на авиокомпанията до медиите.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки