Километрични опашки се извиха пред КПП-тата край областните градове


Километрични опашки се извиха пред КПП-тата край областните градове
Снимка: БГНЕС
21 Март 2020, Събота


Вижте подробностите

Автор: Десант

След въвеждането на по-строгите мерки и ограничения в придвижването, които влязоха в сила от 21 март, около областните градове бяха разположени КПП-та и преминаването през тях става само с основателна причина и документи. 

До вторник се дава отстрочка за работещите в други градове и ежедневно пътуващите до работното си място да се снабдят със декларация от работодател.

На много места се образуваха километрични опашки. Такава се е натрупала на АМ "Тракия", съобщава БГНЕС. Полицията проверява лични карти, както и издадени бележки от фирми за месторабота на водачите на превозни средства.

В София в края на "Цариградско шосе" и в началото на магистрала "Тракия" пункт все още няма, съобщи Нова телевизия тази сутрин. Още в полунощ обаче изходът към "Струма" беше затворен, а автомобилите, които влизат и излизат от града подлежаха на проверка.

Движението при км 7 на АМ "Хемус" в двете посоки се осъществява в една лента поради противоепидемичните мерки и се регулира от органите на МВР.

На входа и изхода на Бургас към автомагистрала "Тракия" също са се образували километрични опашки и в двете посоки. Общо 11 КПП-та са разположени на територията на областта. На сайта на община Бургас беше публикуван и списък с КПП-та.

Пловдив също е под пълна блокада. По всички 13 входно-изходни артерии са изградени КПП-та. На пътя към Карлово, Хисаря и на АМ "Тракия" са се образували километрични опашки и от двете страни.

На територията на Велико Търново КПП-та са: при км 124 и км 133 на път І-4, при км 101 и км 106 на път I-5 за Русе - Велико Търново. КПП има и при км 39 на път IIІ-514.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки