В петък излизат пробите на първите излекувани от коронавирус у нас


В петък излизат пробите на първите излекувани от коронавирус у нас
19 Март 2020, Четвъртък


Първата колежка, която се разболя, е в перфектна кондиция в момента, макар че имаше бронхопневмония, каза шефът на  Националния оперативен щаб ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски

Автор: Десант

Има ли в България излекувани пациенти след зараза с коранавирус? На този въпрос шефът на  Националния оперативен щаб ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски отговори, че четирима българи се чувстват много по-добре след коронавирусна инфекция и утре ще бъдат подложени на тестове.

„Утре ще ви кажа дали има излекувани. Първата колежка, която се разболя, е в перфектна кондиция в момента, макар че имаше бронхопневмония. Утре ще направим първият й тест дали е вече излекувана“, каза генералът в студиото на бТВ.

„Утре ще бъдат подложени четирима на такова тестване и ще видим дали са изчистени. 21 дни е средната продължителност на лечението“, уточни той.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
а синдикати-те?
20.03.2020 00:19:17
0
0
Относно заглавията, свързани с грипната епидемия. Не приемат карти, блокирани системите? значи - пари в брой. После - маски, ръкавици, облекло, дезинфектанти... въздух...и т.н. Всички защитни мерки на заетите/наетите - са отговорност на работодателя!!! До сега също не се появи никакво заглавие или споменаване на синдикати-те?..... Във връзка с цялата неясна и неотговаряща на закона ситуация....
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки