Опашки пред Териториалната дирекция на НАП в Бургас


Опашки пред Териториалната дирекция на НАП в Бургас
Снимка: Десант
16 Март 2020, Понеделник


От институцията отново напомнят, че всички данъчни и осигурителни декларации и справки, както и плащания към бюджета, могат да бъдат извършени онлайн

Автор: Десант

Съгласно мерките за сигурност във връзка с разпространението на коронавирус достъпът на сградата на териториалното поделение на НАП в Бургас е създаден пропускателен режим.

Въпреки призивите на данъчната служба клиентите й да се въздържат от лично посещение на гишетата, освен при неотложност, пред офиса на институцията в морския град още в първия ден на седмицата след въвеждането на извънредното положение в страната се изви опашка. При това чакащите плътно стоят един до друг, без да спазват дори минимална дистанция помежду си.

Иначе, както гласят препоръките на Националния оперативен щаб за коронавируса, в този център за административно обслужване периодично се извършва дезинфекция на дръжките на входната врата.

От институцията отново напомнят, че всички данъчни и осигурителни декларации и справки, както и плащания към бюджета, могат да бъдат извършени онлайн без необходимост от посещение в офис на НАП.

Вицепремиерът Томислав Дончев също апелира в писмо до администрациите в цялата страна, че насърчаването на потребителите да заявяват услуги и получават документи по електронен път или чрез лицензиран пощенски оператор е от особена важност в настоящата ситуация.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки