По 6 лева за чадър и шезлонг на плажа в Крайморие


По 6 лева за чадър и шезлонг на плажа в Крайморие
Снимки: Архив „Десант"
10 Март 2020, Вторник


Досегашният концесионер ще продължи да стопанисва плажната ивица още 20 години

Автор: Десант

Новият стар концесионер „Булсевън“ ЕООД е избран да стопанисва още 20 години морския плаж „Крайморие“. Съгласно решението на Министерския съвет, той се задължава за целия срок на договора за концесията да предоставя цена за 1 бр. чадър в размер до 10 лв. с ДДС и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 10 лв. с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж.

Пред „Десант" концесионерът Николай Димитров уточни, че това лято чадърите и шезлонгите ще са по 6 лева. Десетте лева са заложени като максимална цена, до която могат да достигнат в рамките на бъдещите 20 години, за които е срокът на концесията. Той заяви още, че през предстоящия летен сезон поема ангажимента да повиши качеството на услугите, които ще се предлагат на този така любим на бургазлии и гостите на нашето южно Черноморие плаж.



Размерът на концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методиката за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 10,10 на сто без ДДС.

Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 48 186,18 лв. без ДДС.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
най
10.03.2020 15:56:35
0
0
Това лято ще по-слаб сезона заради истерията с корона вируса.Дано никой да не стъпи на плажа на тези нарциси! Алчната крава жена му ,да спре с фундаренето и надувките и да се прави ,че е нещо,тъпата мърша!i
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки