Над 40 фирми ще предлагат своята продукция в Мартенския базар „Всичко за жената"


Над 40 фирми ще предлагат своята продукция в Мартенския базар „Всичко за жената"
28 Февруари 2020, Петък


Вижте какво може да намерите на изложението в Изложбената зала на ЦУМ

Автор: Десант

За трета поредна година 2 до 8 март Българската търговско-промишлена палата организира на партера на Изложбена зала ЦУМ Мартенски базар „Всичко за жената". В настоящето му издание в него ще вземат участие над 40 фирми.

Целта на изложението е да предложим на едно място желани от всяка жена артикули. Специално място ще имат предпочитаните от дамите натурални и био козметични продукти.

На посетителите ще бъдат предлагани също така ръчно изработени чанти, бижута, рисувани, кашмирени и копринени шалове. Ще бъдат показани нови  колекции дрехи и трикотаж. 

Дамите ще  разберат как да поддържат идеална спортна фигура с вибро уреди и ще имат възможност да ги изпробват по време на събитието. Ще се предлага и козметика, произведена от ценни съставки на органични растения, отглеждани в органични ферми, което води до високо качество, чистота и ефективност, както и професионална серия за коса с колаген, разработена съвместно и тествана от фризьори. На изложението представителките на нежния пол ще намерят и серия масажни продукти с изключително силно действие и осезаем бърз ефект при болки в ставите и мускулите.

В допълнение ще могат да опитат вино от арония и малина, както и да разберат повече за хранителните добавки.

Асортиментът включва и дизайнерски модели кокетен винтидж, бижута от кристали и полускъпоцени камъни и естествени перли. Ще може да се видят и нови колекции спортни и елегантни облекла за пролетния сезон на атрактивни цени.

В духа на българските традиции и идентичност фирма изложител ще представи фолклорни колекции ризи, блузи, поли, рокли, бодита с бродирани етно елементи изработени от 100 % памучен кенар.

Ръчно плетени дрехи със сценарии ще представи фирма от Варна.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки