Валери Симеонов: Няма такова понятие „политическо доверие на президента"


Валери Симеонов: Няма такова понятие „политическо доверие на президента"
04 Февруари 2020, Вторник


"Гласът на президента е толкова значим, колкото на патриарха или на главния мюфтия", заяви пред Дарик радио зам.-председателят на парламента

Автор: Десант

Съпредседателят на Обединени патриоти и заместник-председател на парламента Валери Симеонов не очаква сътресения във властта, след като президентът сне доверието си от кабинета.

"Гласът на президента е толкова значим, колкото на патриарха или на главния мюфтия", заяви Симеонов пред Дарик радио.

"Няма такова понятие "политическо доверие на президента". Той е директно избран от избирателите, парламентът е директно избран от избирателите, парламентът назначава правителството. Така че дали ще свали, дали няма да свали, няма никакво значение", каза още Симеонов, който е и лидер на НФСБ.

"В цялата му реч аз не видях алтернатива - да. Ако алтернативата обаче е БСП и ДПс, някак не мога да приема една такава замяна на сегашното правителство", коментира още той и заяви, че не очаква сътресения във властта.

Припомняме, че по-рано днес в свое обръщение към нацията Румен Радев обяви, че снема доверието си от правителството. 


В категории: Политика

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Емилия Петрова
17.02.2020 12:38:02
0
0
ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ СЕ ОКАЗА ПОРЕДНА КРАДЛИВА МУТРА, МАСКИРАНА КАТО ''ПАТРИОТ - ТЕЛЕВИЗИЯТА МУ, СЪЩО....! НЕЧИСТОПЛЪТЕН ИДИОТ....! ЖАЛКО Е ЧЕ МУ ДАДОХМЕ ДОВЕРИЕТО СИ. НО, ТОЙ ОСТАВА В МИНАЛОТО КАТО..........ПРЕДАТЕЛ....!
1
Prometey
05.02.2020 14:26:27
0
0
ДОЛЕН ЛЪЖЕ - ПАТРИОТ...! ЦЯЛАТА ТЕЛЕВИЗИЯ И ПАРТИЯ СА ЛЪЖА...! - ПРЕГЪРНАЛИ ПРЕСТЪПНАТА МУТРА... ГЛАСУВАХ И ПОДКРЕПЯХ ИДЕЯТА НО, СЕ ОКАЗАХТЕ НАГЛИ ЛЪЖЦИ...! НИКОЙ НЕ БИВА ДА ГЛАСУВА ЗА ТАЗИ ПОРЕДНА ''БОКО -КЛИКА'' - НАРЕЧЕНА ''НФСБ''... , ПТРДАТЕЛИ -МАЗНИ...!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки