Джендърството превзе и рекламите на световни марки


Джендърството превзе и рекламите на световни марки
09 Януари 2020, Четвъртък


След „Жилет", и БМВ заложи на ЛГБТИ идеологията

Автор: Яна Славянска

Една от най-мъжкарските автомобилни марки - БМВ, пусна реклама на новия си автомобил BMW i3 Urban Suite, в която главната роля се изпълнява от... травестит!?

Клипът започва с качването в новата кола на съвсем нормално изглеждащ изтупан млад мъж в костюм, който сяда на задната седалка и докато го возят се бръсне, парфюмира, а след това... се гримира, слага изкуствени мигли и перука и слиза от колага наконтен с пъстра дамска рокля в цветовете на дъгата и с  женствени жестове...

От компанията изтъкват във фейсбук страницата си под публикацията с рекламното видео, че не трябва да съдим за нещата от пръв поглед и внушават на клиентите си, че трябва да преминат през пълна трансформация.

„Следете за повече и бъдете готови да промените своето възприятие!" е призивът, с който от БВМ подгряват феновете си. 

Припомняме, че през миналата година световният номер едно в производството на самобръсначки и ножчета за бръснене „Жилет" отчете рекордни загуби, след като разбуни духовете, залагайки на рекламен клип с баща, учещ транссексуалния си син да се бръсне. 

В рекламата младият актьор от Торонто Самсон Браун се представя, изтъквайки, че все още се опитва да разбере какъв човек иска да стане. „Аз не съм единственият, който преминава през промяна. Всеки около мен се трансформира“ - декламира вдъхновено младежът.



Дали БМВ ще успее да трансформира клиентите си или също ще натрупа порядъчна загуба предстои да видим. Но това няма толкова значение. По-тревожното е, че в днешно време джендър пропагандата и натрапването на нетрадиционната сексуална ориентация се превръща в норма и задължително условие за криворазбран просперитет. Вече почти няма филм, излязъл от киностудио в Холивуд, в който да не е включен главен герой от ЛГБТИ обществото. А ето, че и такива световни гиганти като „Жилет" и БМВ прибягват до този контингент и вместо да рекламират стоките си, предпочитат да пропагандират една сбъркана идеология.

Това едва ли е случайно. По-скоро този факт говори за една целенасочена тенденция, която постепенно завладява всички сфери на обществения, икономическия и социален живот на хората по цялата планета, налагайки се като миродавна и едва ли не естествена. 

Е, благодаря, аз не искам да се трансформирам! Много от хората от моето обкръжение също не искат да се трансформират, а тези, които имат БМВ, след пошлата нова реклама на култовата марка обявиха колата си за продажба, решени да я сменят с возило от друга марка. Даже си пуснаха бради, за да не се бръснат с „Жилет"... 


В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Светломира
02.02.2020 08:29:50
1
0
Наистина се прекалява,както и с рекламната кампания по телевизиите за хазарта.
Дразнещо, натрапващо и неуместно
Няма да купя Бмв,ще превключвам каналите......
1
Обикновен българин
13.01.2020 13:20:59
1
0
В България да не правим реклама на джендарството -то сее появило поради-греха на Адам и Ева-те са изяли запретения плод-с желание да имат-знание-колкото Господ,а Той им е рекъл-В деня в,който ядете от плода ще умрете.Пуснали грехове в душите си Адам и Ева и деца и внуци от тях се родили с греха в себе си-джендарство,разврат.Ной-внук им бил най-благочестивият мъж и оцелял от потопа с дома си.Нека четем Библията.Ной,Аврам и Сара не са били-рисували-джендър-картини.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки