Wizz аir променя маршрутите на полетите си до Дубай


Wizz аir променя маршрутите на полетите си до Дубай
08 Януари 2020, Сряда


Причината са последните събития в Близкия изток

Автор: Десант

Във връзка с текущите събития в Близкия изток Wizz аir уведомява всички свои пътници, че от съображения за сигурност самолетите на авиокомпанията спират да летят над териториите на Ирак и Иран. Това се казва в официално изявление на нискотарифната авиокомпания, разпространено до медиите.

В тази връзка Wizz аir ще промени маршрутите на изпълнение на полетите си от София до Дубай и от Будапеща до Дубай, но към момента няма отменени полети.

„Wizz аir информира всички свои уважаеми пътници, че непрекъснато следи и оценява текущата ситуация и събития в Близкия изток и поддържа връзка със съответните органи. Засега нито един полет на Wizz аir не е отменен, но тъй като настоящата ситуация в региона е тежка, ако обстоятелствата изискват, авиокомпанията, както винаги, ще предприеме всички необходими стъпки, за да гарантира сигурността на своите пътници, екипаж и самолетите, докато изпълнява полетите си до Дубай. Ако има промяна в разписанието на авиокомпанията в резултат на по-нататъшно развитие в региона, засегнатите пътници ще бъдат уведомени чрез email и sms“ - се казва в изявлението на авиокомпанията.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки