Нов клуб на НФСБ отвори врати в Ахелой


Нов клуб на НФСБ отвори врати в Ахелой
23 Декември 2019, Понеделник


Инициативата за това е на членове и симпатизанти на родолюбивата партия в морското градче

Автор: Силвия Горанова

Нов клуб на Национален фронт за спасение на България отвори врати в Ахелой. Инициативата за това е на членове и симпатизанти на родолюбивата партия в морското градче. 



Идеята на жителите на Ахелой е новооткритият клуб да бъде посещаван от хора от всички възрасти, за да може да се осъществи предаването на опита, знанията и традициите от едно поколение на друго. Някои от бъдещите дейности ще бъдат насочени изцяло към младите хора и към майките с малки деца.



„Желаем да научим нашите внучки да шият с шевна машина, защото знаем, че вече няма такива училища и такива курсове. Това е едно добро развитие за нашите деца“, казва Стоянка Стойкова, коята е в основата на организацията. Лично тя ще обучава младите да се учат да шият.

От друга страна пък внуците на учредителите на клуба ще учат своите баби на компютърна грамотност.

Засега събиранията в клуба ще се правят два пъти седмично. Има предложение освен развлекателната част, да има и обществено ангажирана дейност. Членовете на новата структура ще приемат сигнали, жалби и писма от местните жители, които искат да се обърнат за помощ или подкрета към НФСБ.



Сред официалните гости на събитието бяха народният представител от Нациналния фронт Христиан Митев, председателят на общинската структура на партията в Поморие д-р Даниела Радева, регионалният координатор на НФСБ Милен Ненчев и областният лидер на патриотичната партия Антон Стоянов. От своя страна те се ангажираха поне веднъж на три месеца да се срещат със симпатизантите от клуба на място, както и да им съдействат с всичко, което могат.

„Това е инициатива изцяло на местната структура, а идеен двигател е г-жа Стойкова, за което й благодарим“, каза Христиан Митев.



„Много се радвам, че в Ахелой се учредява такъв клуб, който се открива с подкрепата на НФСБ“, добави д-р Радева, която обеща да организира медицински беседи и да мери редовно кръвното и кръвната захар на членовете.

Новият клуб в Ахелой ще се казва „Ахелойската битка“. За негов председател учредителите единодушно избраха д-р Даниела Радева. За организационната работа пък ще отговаря Стоянка Стойкова. Тя и нейните съмишленици си пожелаха попътен вятър, здраве и успех през следващата година.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
десантчик -патриотев
06.01.2020 08:42:35
1
0
НФСБ, НЕ Е ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ, НИТО ''СКАТ'' Е СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ...! И ДВЕТЕ СА ПРЕГЪРНАЛИ ВОЖДА -МУТРА....!!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки