Посрещнете годината на Плъха с ядки и различни видове сирена


Посрещнете годината на Плъха с ядки и различни видове сирена
11 Декември 2019, Сряда


Вижте какво вещае китайския хороскоп за 2020 г. 

Автор: Десант

На 25 януари 2020 г. ще настъпи китайската Нова година, която ще протече под покровителството на Белия метален плъх  – животното, което в китайския хороскоп се асоциира с мъдрост, богатство и способност да се извлича полза от всякаква ситуация. 

Китайците определят началото на Новата година според лунния календар - тя започва на второто новолуние след зимното слънцестоене. 

Плъхът е първият знак от цикъла на 12-те животни на китайския зодиак и поради тази причина се смята, че 2020 г. ще е година на ново начало и обновяване.

Тя обещава сила, просперитет и щастливи събития за всички жители на Земята. Всеки землянин ще може да прояви енергичност и предприемчивост за постигането на своите цели, стремежи и увлечения. Това е прекрасен период за поставяне на начало и развитие на всичко ново. 

Тези, които възнамеряват да купят недвижимост, да започнат бизнес или да вложат пари в дългосрочен проект, имат големи шансове за успех. Но такъв род инициативи ще бъдат успешни само в случай, че те ще бъдат добре планирани. 

Годината на Плъха ще донесе на хората много творческа енергия, която може да се прояви при реализацията на различни замисли и планове, както и на събития, които отдавна са искали да осъществят. 

За да може 2020 г. да протече по най-благоприятен начин, астролозите съветват при посрещането й да се поднесе на трапезата това, което плъховете обичат - ядки и всякакви видове сирена. Също така в празничната нощ трябва да облечем най-скъпите си дрехи и украшения, защото Плъхът обича богатството. 

От своя страна, известният астролог Гал Сасон отбелязва, че Новата година ще започне с Юпитер и Сатурн под знака на Козирога. Трябва да се има предвид, че Юпитер символизира разширяване и безкрайни възможности и не се чувства комфортно в Козирог. Щастливата му природа е насочена към приключения, поемане на рискове, оптимизъм и разчитане на случайността за разрешаване на сложни ситуации. Тези качества са абсолютно в противоречие със същността на Козирог - пестеливият, сериозен, стратегически знак, който не носи късмет.

Козирогът започва на зимното слънцестоене, отбелязвайки началото на най-трудния сезон… Поради тази причина Юпитер се нарича „паднал”, когато е в Козирог. Той не се проявява в пълната си сила.


В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Геша
11.12.2019 16:52:30
1
0
Реклама на сирена!!! А те са пълни с Палмово масло! Отрова!!!
1
Геша
11.12.2019 16:52:30
0
0
Реклама на сирена!!! А те са пълни с Палмово масло! Отрова!!!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки