Зелена светлина за монтиране на улично осветление на две улици в Сарафово


Зелена светлина за монтиране на улично осветление на две улици в Сарафово
11 Декември 2019, Сряда


Предложението на бургаските общински съветници от НФСБ бе одобрено от Комисията за обществен ред и сигурност с единодушие

Автор: Дина Харизанова

Комисията за обществен ред и сигурност на  местния  парламент в Бургас даде зелена светлина за разглеждане на сесия на входирана от общинските съветници от НФСБ докладна за монтиране на осветление в част от бургаския квартал Сарафово.

Със залеза на слънцето новоизградените там улици „Манастирска“ и „Албатрос“ потъват в непрогледен мрак. В района живеят предимно млади семейства с деца, които с тъмната част на денонощието с трудност стигат до домовете си заради липсата на осветление. А ако се наложи да отидат вечерта до магазин или до съседи, трябва да се придвижват с фенерчета, за да виждат къде стъпват.

Предложението на съветниците от НФСБ в бургаския общински за монтиране на осветление по протежението на двете улици бе одобрено с единодушие на заседанието на Комисията за обществен ред и сигурност.

Патриотите предлагат необходимите финансови средства за решаването на проблема да бъдат заложени в бюджета на Община Бургас за 2020 г. Те се надяват, че предложението им ще намери пълна подкрепа и на предстоящата сесия на общинския съвет на 19 декември.


В категории: Новини , Репортажи

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки