Не премиерът, а президентът ще ходи на срещата на лидерите на страните членки на НАТО


Не премиерът, а президентът ще ходи на срещата на лидерите на страните членки на НАТО
03 Декември 2019, Вторник


Вижте какво уточняват от Правителствената информационна служба

Автор: Десант

Във връзка с появила се информация, че министър-председателят Бойко Борисов ще участва в Срещата на лидерите на страните членки на НАТО, която ще се проведе на 3 и 4 декември 2019 г. в Лондон, ви уведомяваме, че тази информация е фактически невярна, обявиха от Правителствената информационна служба.

От пресцентъра на Министерски съвет напомнят, че след разговор между премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев на 31 октомври, бе решено държавният глава да представлява България на форума в Обединеното кралство

С протоколно решение от 27 ноември 2019 г. Министерският съвет определи състава на българската делегация и одобри рамковите позиции за участие във форума.

Съгласно правителственото решение за ръководител на българската делегация е предложен Президентът на Република България.

В състава на делегацията влизат още заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева и заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов.



В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки