Премиерът поиска и прие оставката на социалния министър


Премиерът поиска и прие оставката на социалния министър
29 Ноември 2019, Петък


Според Бойко Борисов че темповете, с които Министерството на труда и социалната политика работи, не отговарят на обществено-политическите очаквания

Автор: Десант

Министър-председателят Бойко Борисов поиска и прие оставката на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков.

Съобщението е на Пресцентъра на Министреския съвет.

В него се посочва, че кадровото решение на премиера е въз основа на натрупани във времето основания. Министър-председателят Борисов счита, че темповете, с които Министерството на труда и социалната политика работи, не отговарят на обществено-политическите очаквания.


В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Prometey
30.11.2019 12:48:11
1
0
РАЗОЧАРОВАН СЪМ ОТ ''СКАТ'' - ЗАРАДИ НАГЛИТЕ -БЕЗЦЕРЕМОННИ ''НАДВИКВАНИЯ -СПОРОВЕ - ПРЕКЪСВАНИЯ-ИЗКЛЮЧВАНЕ НА (СТАТИСТИТЕ- НАРЕКЛИ СЕ ''ЖУРНАЛИСТИ'' - АНКЕТЬОРЧЕТО -АНГЕЛОВ- ПОСРЕДСТВЕНО МОМЧЕ С ВИДИМО- ВТРЕНЧЕН-ПСИХО ПОГЛЕД...! - ДРУГИЯ - ИВАНОВ- ТАКА И НЕ РАЗБРА ЧЕ, ДИСКУСИЯ И КОМЕНТАР СА РАЗЛИЧНИ НЕЩА. ТОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ Е ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО У... БАНЯТА И СИ БАЛАЛАЙКА....! СЛЕДВАЩИЯТ- ТОЦЕВ , ТОЙ ПЪК СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ СИ СЪРБА КАФЕ В ЕФИР- И ОБЯСНЯВА КОЕ Е.....''ИСТИНАТА''... НА ФОНА НА 30-ТЕ СИ ГОДИНИ - И КАК ПЪТЯТ НИ БИЛ (САМО В ГЕЙСКИЯ- ЕВРЕЙСКИ СЪЮЗ....! - ОНОВА ДЕВОЙЧЕ ОТ ДУНАВСКИЯТ КРАЙ ТАКА И НЕ РАЗБРА ,ЧЕ ''РОМ'' - ЗНАЧИ (СИЛНА АЛКОХОЛНА НАПИТКА) - А НЕ ''ЦИГАНИН''....!
1
Prometey
30.11.2019 12:26:20
1
0
ПРИМАТА -БОКО- ТИКВАТА, НАРЕЧЕН ОТ ДЕБИЛИТЕ ''ПРЕМИЕР''... , БИЛ ПОИСКАЛ.... , АРЕ- ГЛЪМИ НОМЕРА - ХАЙДЕ ДА ВИДИМ (НФСБ) ЩО- ЩЕ СТОРИ.....! АКО ''ПОДКРЕПИ ''ПРЕМИЕРА'' - МАЙМУН , ОРИГИНАЛ Е - ПАТРИОТАРСКА- НЕ ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ...!!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки