Граждани се събраха на митинг в подкрепа на Валери Симеонов


Граждани се събраха на митинг в подкрепа на Валери Симеонов
29 Ноември 2019, Петък


Повод са протестите от последните дни срещу избирането на лидера на НФСБ за зам.-председател на Народното събрание

Автор: Десант

Граждани се събраха в 12,30 ч. пред парламента на митинг в подкрепа на Валери Симеонов. Повод са протестите от последните дни срещу избирането на лидера на НФСБ за зам.-председател на Народното събрание.

От партията съобщиха, че събитието е свикано от браншови организации.

На митинга присъстваха т.нар. жълти жилетки – представители на малките търговци на горива. Там бе и председателят на „Българска домашна ракия“ Петко Събев, който създаде сдружението след законодателни предложения в миналия парламент срещу дребните производители на алкохолното питие. Тогава Симеонов защити засегнатите от промените.

Протестиращие издигнаха плакати с лозунги „Долу ръцете от Валери“, „Валери – смел и честен патриот“, „Валери – патриот на дело, не на думи“.

Един от тях изреждаше в каква посока са усилията на лидера на НФСБ: оградата с Турция, борба с корупцията, тишина в курортите и подкрепа на бизнеса.

Депутати от НФСБ излязоха да подкрепят контрапротеста пред парламента. Сред тях бяха Валентин Касабов, Борис Ячев, Христиан Митев, Петър Петров, Росен Живков.


В категории: Политика

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Български офицер
30.11.2019 12:19:04
2
0
Само Национал-Социализмът на ФЮРЕРА ще спаси България !!!
1
ТОДОРОВ
29.11.2019 12:43:26
2
0
КАКТО ВЕЧЕ СПОМЕНАХ, В ПАРЛАМЕНТА ДА ОСТАНАТ САМО (СИМЕОНОВ -МИТЕВ -АПОСТОЛОВ -ПЕТРОВ) - ОСТАНАЛИТЕ ДА БЪДАТ ОТЗОВАНИ...!/2/ НЕ '' ГРАЖДАНИТЕ '' ПОДКРЕПЯТ СИМЕОНОВ А БЪЛГАРИТЕ..! НО , НЕ И (нареклите се български граждани - като цигани - турци -арменци -евреи - гейци -ве-гейци- и други използвачи....!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки