Представители на малкия и среден бизнес поздравиха Валери Симеонов


21 Ноември 2019, Четвъртък


Вярваме, че постът, който заехте в Народното събрание, ще Ви даде възможност  в бъдеще да надграждате постигнатото до момента, се казва в отворено писмо до лидера на НФСБ

Автор: Силвия Горанова

Председателите на  „Национална асоциация за здравословно хранене за децата“, Национално сдружение „Домашна българска ракия“ и „Асоциация на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива“ се обърнаха към лидера на Национален фронт за спасение на България Валери Симеонов с отворено писмо. В него те го поздравяват за избора му на заместник-председател на Народното събрание.

Ето какво се казва в текста:

„Уважаеми г-н Симеонов,

Днешното Ви избиране за заместник председател на 44-тото Народно събрание, бе посрещнато с изключително задоволство от нас представителите на малкия и среден бизнес в България.

Ние от „Национална асоциация за здравословно хранене за децата“, Национално сдружение „Домашна българска ракия“ и  „Асоциация на българските търговци,производители,вносители и превозвачи на горива“ многократно сме заявявали, че Вие сте единственият политик, който винаги е отстоявал правата на малкия и среден бизнес.

Признанието, чрез  високия пост, с който сте удостоен в Народното събрание, е признание за Вашия честен и неуморен труд в полза на бизнеса на малки и средни търговци и производители, които са голяма част от общия бизнес в страната ни.

Издигането Ви в заместник-председател на Народното събрание е признание,че Вие сте една от водещите политически фигури в съвременния политически живот. Вие сте необходимост за българската политика.

Ние представителите на гореизброените Асоциации искрено варваме във Вас. Тук можем да кажем, че справедливостта в случая възтържествува.

Винаги ще сме Ви благодарни за това, което направихте досега за малкия и среден бизнес и най-искрено вярваме, че постът, който заехте в Народното събрание, ще Ви даде възможност  в бъдеще да надграждате постигнатото до момента.“


Писмото е подписано от Иван Дойчев, председател „Национална асоциация за здравословно хранене за децата“, Андон Андонов, председател на Национално сдружение „Домашна българска ракия“ и от председателя на „Асоциация на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива“ Иван Кашилски.


В категории: Политика

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
ТОДОРОВ
30.11.2019 09:56:53
0
0
Минчо Коларов// ВЯРНО Е , СИМЕОНОВ СТОРИ МНОГО- МНОГО НЕЩА ПОЛЕЗНИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ВСЪЩНОСТ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ДЪРЖАВНИК- НЕ ''ПОЛИТИК''....В ПОСЛЕДНИТЕ 20-30 ГОДИНИ. ТАЗИ СЛЕД НЕГО- МАРИЯНА- НЯКОЯ СИ .. Е ОБИКНОВЕННА АДМИНИСТРАТОРКА -ПОСЛУШНА -ЧАНТАДЖИИКА....! НО, МУТРАТА НЕ ПОНАСЯ ТАКИВА КАТО СИМЕОНОВ .... ,
2
ТОДОРОВ
30.11.2019 09:43:10
0
0
Мутровата клика отново по пързаля по динена кора, ''качват го нагоре уж за да бъде по ефектно поредното му омаскаряване -злепоставяне или обругаване, което отново ще се случи скоро -разбира се отново режисирано и от ''БОКО -КЛИКАТА'' и от ''КУРТИЗАНО- КЛИКАТА''....!! и двете клики са образите на една монета - (власт = пари.....!!
1
Минчо Коларов
24.11.2019 23:32:25
1
0
Честит ти пост Мефистофелис , надяваме се да работиш още по - усърдно във всички бизнес области . Ти направи нещо добро за почиващите по черноморието - спря шума от чалго-дивотеките . Поздравления ! Направи и още нещо - използвай поста си , за да помогнеш на тези , които са построили всичко видимо , и за тези , които и в момента се трудят ... и разбира се ... пред медиите - винаги културно . Честито отново ! Популизъм е най - красивата и хубава чужда дума .
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки