Задържани са мъж и жена за убийството в бургаския квартал "Долно Езерово"


Задържани са мъж и жена за убийството в бургаския квартал "Долно Езерово"
19 Ноември 2019, Вторник


Това стана ясно от изказване на главния секретар на МВР Ивайло Иванов


Полицията е задържала мъж и жена за убийството в бургаския квартал "Долно Езерово".

Това стана ясно от изказване на главния секретар на МВР Ивайло Иванов. Като причина за огнестрелна рана на трупа открит в землището на квартала, разследващите не изключват версия за случайна стрелба.

Трупът е бил открит на 18 ноември в землището на квартала. Все още не е ясно с какво точно оръжие е стреляно и кога, не е установена и самоличността на жертвата. По образуваното досъдбено производство са назначени множество експертизи.

Работата по случая продължава от служители на отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас и Второ Районно управление – Бургас под прякото ръководство на Окръжна прокуратура – Бургас.

17 човека са задържани при мащабната наркоакция, която се проведе в понеделник в София, допълни главният секретар на МВР.

"На всички адреси, на които са правени обиски са намерени наркотици и пари. Групата, атакувана при акцията, била наблюдавана от една година.", обясни Иванов.

Заедно с вътрешния министър Младен Маринов и представители на редица институции той даде началото на учение, свързано с авария в АЕЦ "Козлодуй". Ситуацията симулира изпускане на радиация и задействане на националната система за защита на населението.



В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки