Броят повторно бюлетините за избор на общински съветници в Сливен


Броят повторно бюлетините за избор на общински съветници в Сливен
08 Ноември 2019, Петък


Сред оспорващите в съда цялостните резултати от изборите за общински съветници е местната коалиция "НФСБ БЗНС"

Автор: Десант

Административният съд в Сливен постанови повторно преброяване на бюлетините за избор на общински съветници.

До 10 часа на 11 ноември партиите и коалициите трябва да представят пред съда списък с вещи лица, които ще извършат повторното преброяване на бюлетините. Единственото условие е те да не са били членове на СИК на изборите на 27 октомври.

Свои представители при преброяването ще има и Общинската избирателна комисия в Сливен.

Административният съд в Сливен даде ход на делото по жалба на двайсет и седем представители на местни партии и коалиции в Сливен, които обжалват изборите за общински съветници. Част от тях обжалват протоколите само от определени секции, а местните коалиции "НФСБ БЗНС", Христиандемократическата партия и сдружение "Свети Георги Победоносец" и БАСТА - цялостните резултати от изборите за общински съветници.

Следващото заседание по делото ще се гледа на 21 ноември от  13.30 часа.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Петко Цветков
10.11.2019 11:51:42
0
0
… КАКВО ЩЕ ПОСТИГНЕМ С НОВО ПРЕБРОЯВАНЕ НА “ПОДМЕНЕНИТЕ ОБЕЗГЛАВЕНИ БЮЛЕТИНИ“ …???!!!

… КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ … “НОВИ ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТИ“ ЛИ С ТОВА РЕ-ПРЕБРОЯВАНЕ…???????

… Кьорфишеците, хвърляни навсякъде по медийното пространство, социални мрежи, преса, че видите ли предизборно, поголовно се купуват “цигански, турски, български “ гласове се оказва на практика едно баламосване на “публиката“ медийна манипулация подобна на факирите които ни прехласват с техните умения да вадят бели зайчета от шапка и след това с едно потупване на магическата пръчка зайчето да изчезне превърнато в облак конфети без да си даваме сметка, че разпръснатите конфети са за да ни се отвлече вниманието, докато зайчето живо и здраво “изчезне“ под широкото наметало на “факира“, та точно на този принцип с “факирски медийни манипулации“ огромна част от народа не забелязва истинския МЕХАНИЗЪМ НА ПОДМЯНАТА НА ВОТА…
… В социалните мрежи на 28/11/2019 публикувах теоретически и практически как функционира този механизъм на мошеническо-бандитската престъпна изборна система у нас в България …!!!

… Публикувам го отново… !!!
*****************************
(Феисбук 28 октомври 2019 – 08:31 ч.)

... С “ОБЕЗГЛАВЕНИ БЮЛЕТИНИ“- ЕДНИ И СЪЩИ РЕЗУЛТАТИ... ИЛИ БЪЛГАРСКИ ИЗБОРЕН ПАРАДОКС... !!!
... В продължение на много години, участвувал в изборния процес като Председател, зам. Председател, Секретар на СИК, също и като наблюдател си задавах въпросите които днес, 28. 10.2019, след изборния ден за общински съветници и кметове публикувам по-долу и на които до ден днешен не мога да намеря и никой не може да даде АДЕКВАТЕН ОТГОВОР ...!!!
... Ще оставя на вас отговорите и коментирате , за създадените и узаконени ИЗБОРНА СИСТЕМА И КОДЕКС които “ЗАКРИЛЯТ“, ТОЛЕРИРАТ И СЪЗДАВАТ ПРЕДПОСТАВКА ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ВСЯКАКВИ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ ...!!!

1. ЗАЩО ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ, при гласуване СЕ ОТКЪСВА ЪГЪЛЧЕТО В ДОЛНАТА ДЯСНА ЧАСТ НА БЮЛЕТИНА (или тази част която е предварително перфорирана и превидена за откъсване), ВЪРХУ КОЯТО Е НАПЕЧАТАН НОМЕРА НА БЮЛЕТИНА…???!!!
2. ЗАЩО ЪГЪЛЧЕТО НА БЮЛЕТИНА Е НАПРАВЕН така че, ДА СЕ ОТКЪСВА ( предварително перфориран)…???!!!
3. НОМЕРА НА БЮЛЕТИНА СЛУЖИ ПРИ НУЖДА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРОКОНТРОЛИРА ПУСНАТИЯТ В УРНАТА БЮЛЕТИН, ДАЛИ ПРОИЗЛИЗА ОТ КОЧАН БЮЛЕТИНИ ПРЕДВИДЕНИ ЗА СЪОТВЕТНАТА ИЗБИРАТЕЛНА СЕКЦИЯ, НО КОГАТО СЕ ОТКЪСНЕ ПРЕДВИДЕНАТА ЗА ТОВА ЧАСТ (с номера), БЮЛЕТИНА СТАВА ПАРЧЕ ХАРТИЯ, БЕЗ НИКАКВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КОНТРОЛ…!!!
4. След откъсване на ъгълчето с номера, ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е “ТВОЯТ“БЮЛЕТИН, ТОЙ Е ОБЕЗГЛАВЕН, ЗАЩОТО ЛЕСНО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОДМЕНЕН С КОЙТО И ДА Е ДРУГ с което се дава абсолютна възможност “ДА БЪДЕ ИЗБРАН ПРЕДПОЧИТАНИЯТ НАШ ЧОВЕК“…!!! ...т.е. БЮЛЕТИН С “ОТКЪСНАТ ЪГЪЛ“- БЕЗ ФИГУРИРАЩ НОМЕР НА НЕГО, НЕ Е ЛИ НЕДЕЙСТВИТЕЛЕН, НЕВАЛИДЕН…???!!!
5. ИЗБРАНО ръководство на Държавата ни с Невалидни бюлетини, НЕ ПРАВИ ЛИ цялото управление на Родината ни – България, НЕВАЛИДНО…???!!!
6. Избор на управлението на България с Невалидни бюлетини, не компроментира ли целият Европейски съюз…???!!!
7. Какво е обяснението за Костинбродската афера…?! ЗАЩО бяха отпечатани в “повече“ бюлетини… не бяха ли за да заменят истинските “обезглавени бюлетини“ със също такива идентични “обезглавени бюлетини“ но с фигуриращи на тях “ПРЕДПОЧИТАНИ НАШИ ХОРА“…???!!!
8. НЕ е ли това причината, изборните резултатите зад граница, да се различават така “фрапантно“ от тези в Родината ни…???!!!
9. НЕ Е ЛИ ТОВА ПРИЧИНАТА, ДА БЪДЕМ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ В ЕВРОПА…???!!!
10. НЕ ОБЯСНЯВА ЛИ ТОВА “КЪСАНЕ“ драстичното разминаване на прогнозните стойности, с РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ УРНИТЕ..???!!!
11. КОЙ Е АВТОРА (име, презиме, фамилия, функция, заеман пост и т.н.) НА ТАЗИ “СТРАННА“, ПАРОДОКСАЛНА СИСТЕМА ЗА ГЛАСУВАНЕ В БЪЛГАРИЯ…???!!!
12. ИМА ЛИ ДРУГ ПОДОБЕН ИЗБОРЕН АНАЛОГ В СВЕТА, КЪДЕТО СЕ “КЪСАТ ЪГЪЛЧЕТАТА“ С НОМЕРА НА БЮЛЕТИНА, ТАКА КАКТО В БЪЛГАРИЯ…???!!!

*************************
… Е да…
… Много въпроси … и ако тръгнем по ред на номерата да отговаряме на всеки, надали някой ще стигне до въпрос номер 2 … :D !!!
… Но на един въпрос може да се отговори много лесно…!!!
… И той е …:
… КОГА и КОЙ ЩЕ СЕ РЕШИ ДА ПРЕМАХНЕ ТАЗИ ПОРОЧНА, ПРЕСТЪПНА, БАНДИТСКА ИЗБОРНА СИСТЕМА …???!!!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки