Представяме на изложение в Китай родни вина и козметика с розово масло


Представяме на изложение в Китай родни вина и козметика с розово масло
Снимка: Пресцентър на Министерския съвет
06 Ноември 2019, Сряда


Гост на форума бе вицепремиерът Марияна Николова, която пък обсъди с ръководството на елитния китайски Институт по туризъм и кулинария възможностите за обмяна на опит 

Автор: Десант

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова посети българските павилиони на второто издание на Международното изложение за вносни стоки в Китай.

Българското участие във форума, провеждащ се в Шанхай, представя богата селекция от родни вина и автентична козметика с розово масло, които се радват на голям интерес.

Вицепремиерът Николова беше гост и на елитния Институт по туризъм и кулинария, който от 2015 г. е партньор на френския институт Le Cordon Bleu, смятан за една от най-престижните кулинарни институции в света.

Неговият директор Ли Сияохуа запозна българския вицепремиер с методите на обучение и техническата база. Двамата обсъдиха възможностите за обмяна на опит и се обединиха около идеята за съвместно сътрудничество с български професионални учебни заведения в сферата на туризма и готварството.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки