Бургаски изявен спортист се нуждае от спешна подкрепа, бори се за живота си


Бургаски изявен спортист се нуждае от спешна подкрепа, бори се за живота си
04 Ноември 2019, Понеделник


Ученици от Английската гимназия в морския град се включиха в кампанията ""Да помогнем на Галин да живее!"

Автор: Десант

Изявеният бургаски спортист Галин Балков страда от остра бъбречна недостатъчност с възникнали множество усложнения. 39-годишният мъж трябва спешно да бъде приет в болница в Истанбул, където да му направят трансплантация. Това трябва да се случи в рамките на около 2 седмици - до 11-ти ноември.

За извършване на операцията са необходими 30 000 евро, които не са по силите на семейството на Галин. Те се нуждаят от вашата помощ. Дори най-малкият жест е от значение. До момента е събрана едва половината от нужната сума.

До този момент учениците и цялото ръководство на Английската гимназия в Бургас са събрали 1680 лева по време на благотворителен базар в сградата на училището. Сега те и техни приятели се включват в кампания със специалния поетичен спектакъл „Тийнеджъртите” по стихове на Недялко Йорданов.

Събитието ще се проведе на 8 ноември от 20,00 ч. в сградата на Областна управа в подкрепа на младия баща и изявен спортист Галин Величков Балков. Билетите ще се продават на място на цена от 8 лв. Всеки закупил билет, ще помогнете на Галин да живее! От 18,30 ч. ще се проведе и благотворителен базар в подкрепа на младия мъж.

Дарителската сметка за Галин Величков Балков:

УниКредит Булбанк АД с IBAN #BG55UNCR70001523712910
Галин Величков Балков


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки