Д-р Бойко Миразчийски гласува за по-добро бъдеще за бургазлии


Д-р Бойко Миразчийски гласува за по-добро бъдеще за бургазлии
27 Октомври 2019, Неделя


За по-добро бъдеще на бургазлии и по-добри условия за младите хора в Бургас гласува кандидатът на НФСБ за кмет на общината. В изборния ден той бе придружен от семейството си

Автор: Мария Митева

Кандидатът на НФСБ за кмет на община Бургас д-р Бойко Миразчийски гласува в 11,00 часа в Търговската гимназия в централна градска част на морския град. Той бе придружен от съпругата си Ирена и техния син Георги. Вотът на бургаското семейство бе за по-добър живот на жителите на града.



„Гласувах за един по-добър Бургас, за достойните кандидати и добри професионалисти. Аз съм убеден, че те могат да направят всичко това. Да направят така, че младите хора да се задържат в Бургас. Гласувах за един по-чист, по-добър и зелен Бургас“, каза кандидатът за кмет на НФСБ.

Доктор Миразчийски призова бургазлии да гласуват, защото техния вот ще определи бъдещето на града.

„Всички бургазлии трябва да излязат да гласуват, защото така те решават своето бъдеще, своята съдба, съдбата на своите деца и родители, съдбата на на нашия град. Бургазлии задължително трябва да отидат до урните, защото само така ще имат моралното право да критикуват този, който са избрали за това, което е обещал, но не е изпълнил.

Към този момент избирателната активност в Бургас е малко над 10%.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки