Валери Симеонов в Копривщица: Ангел Ангелов вдъхва нов живот на родолюбивите традиции


Валери Симеонов в Копривщица: Ангел Ангелов вдъхва нов живот на родолюбивите традиции
Снимка: Пресцентър на НФСБ
25 Октомври 2019, Петък


Кандидатът за кмет от НФСБ на възрожденското градче е създателят на Музея на хляба

Автор: Десант

„Кандидатът на НФСБ – Ангел Ангелов, едва ли се нуждае от представяне, защото делата му говорят по-добре от всякакви думи. Мога да посоча например създаденият от него Музей на хляба и интересните занимания с деца и възрастни, свързани с българските традиции – каза на предизборна среща в Копривщица Валери Симеонов, лидер на НФСБ. – Присъствието на толкова хора тук днес изразява вашето признание за направеното от него и доверието ви, че той ще продължи и занапред да съчетава бизнес развитието с родолюбието и добротворчеството “.

На срещата присъстваха Венера Тодорова, координатор на НФСБ за София и областта, кандидатите за общински съветници Моско Мрънков, Гергана Иванова и Пенка Литова – Кунчева.

„Помним старата слава на нашия възрожденски град, нека превърнем Копривщица в столица на фолклора и на живата традиция – призова Ангелов. – Знам как да направя по-богат културно-историческия туризъм в града, за да печелят местния бизнес и гражданите. Копривщица трябва да има нова автогара, пътна схема за паркиране с електронно отчитане на плащанията, както и запазени паркоместа за местните жители и за бизнеса. Местната икономика трябва да поддържа марката „Копривщица“ както за млечните продукти, така и за нашите картофи. Предвиждам изграждането на общински цех за производство на сладка от местни плодове, където всеки законно да произвежда собствени продукти, които да продава на туристите.“

„За да подкрепите кандидатите на НФСБ в община Копривщица, гласувайте на 27-ми октомври с №8 в бюлетините за избор на кмет и на общински съветници!“, призова присъстващите Валери Симеонов.

Платена публикация

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки