Кандидати за общински съветници от НФСБ се срещнаха с жители на бургаския квартал „Възраждане"


Кандидати за общински съветници от НФСБ се срещнаха с жители на бургаския квартал „Възраждане"
Снимка: Десант
23 Октомври 2019, Сряда


Хората споделиха с болка какви са проблемите, които трябва да бъдат решени, за да се възроди истински този район на морския град

Автор: Десант

Кандидатите за общински съветници от НФСБ Милен Ненчев, Васил Камберов, Антон Стоянов, Ивайло Стаматов и Боян Дяков посрещнаха в предизборния щаб на патриотичната формация жители на бургаския квартал „Възраждане“. Те споделиха с болка какви са проблемите, които трябва да бъдат решени, за да се възроди истински този район на морския град.

Хората недоволстват най-вече от разбитите улици и тротоари, липсата на осветление, на указателни табели с имената на улиците и тяхната номерация, недостатъчното градинки и детски площадки, липсата на пенсионерски клуб или друго място, където да се събират хората от третата възраст, и т.н.

Едно от първите неща, които ще направят в общинския съвет избраните кандидати от НФСБ, ще е да внесат подписката, която са инициирали с настояване да спешен ремонт на разбитите улици в квартала.

Има и още много неща, които може да се направят, за да стане той по-добро място за живеене и те са залегнали в програмата на патриотите за развитието на Бургас. Номерът на бюлетината, с която може да се гласува в общинския съвет да влязат представителите на НФСБ, е 8.

Платена публикация

ГЛАСУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
краставицата
23.10.2019 15:41:22
0
0
Не, не. Това е квартал и блок Краставицата. Какво Възраждане. Един дълъг блок - краставицата...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки