НФСБ издига млад бизнесмен за кмет на Черноморец


НФСБ издига млад бизнесмен за кмет на Черноморец
Снимки: Десант
20 Октомври 2019, Неделя


Партията подкрепя връщането на земите в бившето военно поделение на техните реални собственици

Автор: Десант

Залата на читалище „Димо Николов" в Черноморец се оказа тяхна да побере жителите на курортното градче, дошли да се срещнат с кандидата за кмет на НФСБ Станислав Тодоров. На трибуната до него застанаха лидерът на патриотичната формация Валери Симеонов, зам.-председателят на Националния фронт Валентин Касабов и кандидатът за общински съветник в Созопол Мартин Мирчев.



„Пълната зала показва, че този млад човек има подкрепата на своите съграждани" - изтъкна Валери Симеонов. Той бе категоричен, че рядко се срещат хора като него - готови да изоставят успешния си бизнес и да влязат в политиката от чисто патриотични подбуди.

„Категорията честни и почтени политици е на изчезване. Като цяло честността в политиката е дефицит" - посочи още лидерът на НФСБ.

„Този млад човек ще бъде един истински български кмет. Той ще направи всичко възможно, за да тръгне Черноморец към бъдещето" - убеден бе и Валентин Касабов.

В залата присъства и най-възрастният жител на курортното градче - 94-годишният бай Георги Драката, който също бе дошъл тук, за да подкрепи младия кандидат за кмет, издигнат от НФСБ.



Преди събранието Валери Симеонов и Станислав Тодоров се срещнаха с местните жители край централния черноморски плаж, където хората споделиха проблемите, което изграденото тук ново пристанище създава.  Следствие на неудачното му разположение вече са унищожени 300 метра от плажната ивица. А от скоро се е активирало и опасно свлачище.

Малчо Малчев, чийто дядо някога имал на брега вятърна мелница, е силно разтревожен, че скоро Черноморец може да остане без плаж. Той обяснява, че вече дори не може да се стигне до водната пързалка. През лятото от морската вода, застояла в района на пристанището поради липсата на естествена циркулация, се носи зловонна миризма; завъдили са се и жаби. Морето се покрива с пяна, в която се къпят курортистите. Постепенно пристанището се затлачва и скоро лодките няма да могат да влизат в него без периодично да се удълбава.



„Всеки, който идва в предизборния ми щаб, първо споделя тревогата си от това бедствие" - споделя кандидатът за кмет на Черноморец от НФСБ Станислав Тодоров. Валери Симеонов и колегите му се ангажираха заедно с него да потърсят съдействие от БАН и научните среди как да се решат проблемите, които пристанището създава.

Друга голяма битка, която черноморци водят от известно време, е да си върнат земите в бившето военно поделение. Реалните им собственици организираха няколко протеста по този повод и сега получиха категорична подкрепа за исканията си от страна на НФСБ. От патриотичната формация и лично нейният лидер обещаха да съдействат въпросът да се реши благоприятно за наследниците на въпросните терени.

В края на срещата Станислав Тодоров още веднъж заяви намеренията си управлява ефективно  Черноморец, така че той да излезе от застоя, в който е изпаднал в последните години.

За да изпълни своите намерения, трябва да бъде подкрепен на изборите с бюлетина номер 8.

Платена публикация

​КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Ха ха ха
27.10.2019 21:22:31
1
0
Тези двама измамници Станислав и Мартин нямат търпение да лапат, алчни за още пари, бизнеса с климатиците не върви хем бушон фирми ползват за почти всичко. Другият пък Мартин общински съветник ще става в Созопол какво общо има този сопол въобще със Созопол? Измамници на дребно хубаво ще оправят Черноморец така ще го оправят, че всички ще цъфнат там.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки