Лидерът на НФСБ: Красимир Кръстев ще направи Каварна по-силна


Лидерът на НФСБ: Красимир Кръстев ще направи Каварна по-силна
Снимки: Пресцентър на НФСБ
17 Октомври 2019, Четвъртък


Той е решителен, отговорен и почтен човек, който ще работи в интерес на общината и на нейните жители - посочи Валери Симеонов

Автор: Десант

На среща с гражданите на Каварна в залата на народно читалище „Съгласие“ ръководството на НФСБ и кандидатите за кмет и общински съветници на партията представиха своята програма за развитие на общината. Основните акценти в програмата са сигурността на гражданите, подобряване на инфраструктурата на общината и подкрепата за местния бизнес.

„Красимир Кръстев има опит като общински съветник, има експертиза в сферата на инфраструктурните проекти и може да въведе електронните услуги като улеснение за бизнеса и за гражданите. Той е решителен, отговорен и почтен човек, който ще работи в интерес на общината и на нейните жители. Програмата на Красимир Кръстев и на неговия екип показва не просто познаване на проблемите на Каварна, а воля за ефективното решаване на тези проблеми в интерес на гражданите и на бизнеса“, изтъкна лидерът на НФСБ Валери Симеонов.



Красимир Кръстев представи основните акценти в програмата, свързани с подобряването и възстановяването на общинската инфраструктура – тротоари, осветление, пътища, изграждането на канализация в южната част на града, възстановяването на пристанищни съоръжения, цялостно преасфалтиране на пътя, свързващ града с морската зона, както и оформянето на пешеходна зона към туристически и археологически забележителности.

Програмата предвижда също така предоставяне на общински терен за изграждане на пазар на зеленчукорпроизводители в близост до пътя Дуранкулак – Малко Търново, подобряване на комуникацията с малкия бизнес и въвеждане на електронно управление в общината.

Развитието на туристическия бизнес е от ключово значение за Каварна, затова кандидатите на НФСБ ще настояват за ускорено приемана на Общ устройствен и на План за управление на защитените зони, за повишаване на приходите от туризма и от съпътстващите дейности, както и за преминаване на плаж „Болата“ под управлението на общината.

Програмата включва още конкретни мерки за подобряване на обществения ред, медицинското обслужване, културата и образованието в Каварна.



„Най-важното е, че нашите кандидати са хора с умения и опит, доказани в сферата, в която работят. Те са силни с действията си в интерес на гражданите, а не с празни обещания и красиви думи. Благодарим на всички, които присъстваха на срещата днес, и очакваме жителите на община Каварна да подкрепят нашите кандидати на 27 октомври, като гласуват за силна Каварна с № 8 в бюлетините за кмет и за общински съветници!“ - посочи Валери Симеонов.

Платена публикация

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки