Кандидатите за общински съветници на НФСБ с грижа за футбола в Бургас


Кандидатите за общински съветници на НФСБ с грижа за футбола в Бургас
14 Октомври 2019, Понеделник


Факт е, че в последните години морският град е дал най-много футболисти на други отбори у нас и в чужбина. Сегашната общинска администрация нехае как да ги задържи в бургаските тимове

Автор: Десант

От години футболът в Бургас умира. Двата бургаски отбора – „Нефтохимик“ и “Черноморец“ отдавна не са във футболният елит, макар и някога да се кичеха с шампионски титли.

На среща с кандидатите за общински съветници от НФСБ Ивайло Стаматов, Милен Ненчев, Ивайло Вагенщайн, Антон Стоянов, Севдалина Пенева, Боян Дяков и Васил Камберов фенове на футболен клуб „Нефтохимик“ разказаха за проблемите на този любим на бургазлии спорт.

Най-болният от тях е липсата на стадион, на който да се играе професионален футбол. По различни причини, и двата съществуващи в момента футболни стадиони – „Лазур“ и „Черноморец“ са неизползваеми и недостъпни за бургаските отбори, които играят домакинските си мачове в други градове от страната като Созопол, Сливен и дори Търговище.

Факт е, че в последните години Бургас е дал най-много футболисти на други отбори у нас и в чужбина. Сегашната общинска администрация нехае как да ги задържи в бургаските тимове.



За общинските съветници от НФСБ развитието на спорта в морския град е един от приоритетите. В тяхната програма за развитие на Община Бургас е залегнала и идеята  за изграждане  на нова сграда на спортното училище със съответните прилежащи терени за разлините спортове. За да се случи това, нека бургазлии ги подкрепят като гласуват с номер 8 в интегралната бюлетина.

Платена публикация

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


В категории: Политика , Спортен дух

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки