Йордан Апостолов: Не съм спирал да работя за Добрич


Йордан Апостолов: Не съм спирал да работя за Добрич
11 Октомври 2019, Петък


Депутатът от НФСБ и кандидат за кмет на града не говори за привличане на инвеститори, а го прави – преговаря с фирми за преработка на селскостопанска продукция и лавандулови масла

Автор: Десант

„Хората в Добрич ме познават като човек, който като се захване с нещо, го довежда до край“. Така народният представител от НФСБ и кандидат за кмет на Добрич от Местна коалиция НФСБ (АБВ, ЗНС, Земеделски съюз „Александър Стамболийски“) Йордан Апостолов отговори на въпроса на водещата на Сутрешния блок на Българската национална телевизия с какво се отличава от останалите кандидати.

Той посочи, че сред основните му приоритети са привличането на инвестиции за Добрич и връщането на хората в града. Йордан Апостолов даде пример с немския град Манхайм, в който добричлии наброявали 7 хиляди души. „Не можем да ги върнем с магическа пръчка – но можем да създадем икономическите предпоставки за това тези наши сънародници да се върнат", подчерта Йордан Апостолов.

Сред тези икономически предпоставки е и привличането на инвеститори в региона. Кандидатът на НФСБ бе категоричен, че той не говори за това – той го прави.

„Вече съм разговарял с фирми, които искат да строят производствени мощности за преработка на селскостопанска продукция. Миналата седмица завършиха и кръг от преговори с френска фирма, която да направи мощности за смесване на лавандулови масла. Защото Добрич се превърна в центъра на лавандулата в страната“, даде примери Йордан Апостолов.

Кандидатът за кмет на НФСБ бе категоричен, че евросредствата не трябва просто да се усвояват, а да носят принадена стойност да града, хората да усещат видимите резултати. И даде пример с едно от училищата – санирано преди пет години, днес то се санира отново. „Това, означава, че дейностите са свършени изключително некачествено и парите просто са усвоени. Тази порочна практика ще пресека“, категоричен е Йордан Апостолов.

Влизаме масово в кварталите – отиваме при гражданите. Така Йордан Апостолов обяви следващия си приоритет, от изключително значение за живота на хората в Добрич - благоустрояването на кварталите и изграждането на микрорайони за отдих в тях. Защото реновираният с евросредства градски парк съвсем не е достатъчен, подчерта Йордан Апостолов.

Кандидатът за кмет на НФСБ заяви, че екипът му е съставен от хора, доказали се в малкия и среден бизнес, от специалисти в областта на мениджмънта, банковото дело, от изявени лекари, учители, спортисти, национални треньори.

Платена публикация

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки