С водосвет и молебен за успех НФСБ постави начало на предизборната си кампания в Бургас


С водосвет и молебен за успех НФСБ постави начало на предизборната си кампания в Бургас
28 Септември 2019, Събота


Патриотичната формация откри официално предизборния си щаб в центъра на морския град

Автор: Десант

В деня, в който Православната църква почита паметта на преподобния свети Харитон изповедник, построил три манастира, НФСБ постави началото на предизборната си кампания в Бургас. Водосвет и молитва за успех в предстоящите местни избори бяха отслужени в православния храм „Св. Георги Победоносец“.

Свещи в църквата запалиха лидерът на патриотичната формация Валери Симеонов, кандидатът за кмет на морския град д-р Бойко Миразчийски, кандидатите за кметове в населените места от областта и за общински съветници в листата на партията, както и депутатите Валентин Касабов и Христиан Митев.



Припомняме, че храмът „Св. Георги Победоносец“ в бургаския квартал „Победа“е построен основно със средства на телевизия СКАТ и на лидера на патриотичната формация Валери Сименов. Божият дом бе осветен през 2015 г. от Сливенския митрополит Йоаникий и оттогава обслужва миряните в района.

След църковната служба, в центъра на Бургас официално отвори врати предизборният щаб на партия „Национален фронт за спасение на България“. Лентата при откриването му прерязоха лидерът на  патриотичната формация Валери Симеонов и кандидатът за кмет на морския град д-р Бойко Мирачийски, които бяха посрещтнати с хляб и сол.

След тях прага на новия партиен офис прекрачиха депутатите Валентин Касабов и Християн Митев, както и кандидати за кметове и общински съветници от листата на Националния фронт за местните избори, както и множество бургазлии.



Вратите на щаба ще са отворени по цул ден за избирателите и в него те ще могат подробно да се запознаят с програмата на НФСБ за развитието на Бургас, да споделят идеи и да направят предложения как градът да стане по-добро място за живеене. 

Тъй като кандидатът за кмет на патриотите е управителят на най-голямата болница в региона - УМБАЛ-Бургас - д-р Бойко Миразчийски, съвсем логично, една от основните точки в стратегията на патриотичната формация са инвестициите в здравеопазването чрез закупуване на модерна медицинска техника в общинските лечебни заведения, което е първата предпоставка за привличането на най-добрите български лекари в Бургас. „Добрата медицинска апаратура от най-високо ниво, условията за живот и средата, ще са основният коз на Общината, за да се утвърди като водещ център в здравеопазването" - категоричен е д-р Миразчийски.

Социалната политика ще е друг от приоритетите на партията. НФСБ предлага Община Бургас да открие и стопанисва Общински дом за възрастни хора и хоспис - нещо, което към този момент липсва в морския град.

Но в програмата на НФСБ са залегнали конкретни мерки не само за подобряване условията нза живот на възрастните хора, но и за подпомагане на младежите, както и младите семейства.



Предизборният щаб на Националния фронт, където всеки ще може да се запознае в детайли с идеите на патриотичната формация за развитието на Бургас, се намира на ул. „Пробуда“ 85 в бургаския квартал „Възраждане". 


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки