Плажни чадъри, предлагани в „Метро", се разпадат, още като се отворят за първи път


Плажни чадъри, предлагани в „Метро", се разпадат, още като се отворят за първи път
Снимки: Ивайло Стаматов
12 Август 2019, Понеделник


Рекламации обаче от магазина не приемат

Автор: Дина Харизанова

Закупени от бургаския хипермаркет от веригата „Метро" плажни чадъри, носещи собствената фирмена марка на магазина - „Аро", се разпадат, още докато се отворят за първи път.

Нечитавата стока върви по десетина лева бройката. Неотдавна фирма от Бургас закупила 10 такива чадъра за нуждите на свой хотел - все пак „Метро" е верига магазини за търговия на едро, насочена към нуждите на професионалните клиенти, както се твърди в официалния сайт на компанията, и е логично именно от нейните хипермаркети да зареждат хотелиери и стопанисващите басейни.

Слънчобраните до един се разпарцалили при опитите да бъдат използвани по предназначение. От „Метро" обаче не приели рекламацията на стоката, тъй като тя била без гаранция. Не склонили и да върнат парите на фирмата купувач на разкапалите се чадъри. От Комисията за защита на потребителите пък не приемат жалбата им, тъй като се отзовавали само на оплаквания от физически лица. 

Съветваме клиентите на „Метро" преди да си купят от там плажни чадъри, да бъдат готови да пият под продупчената им сянка една студена вода...


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки