Автобус с 57 деца катастрофира на АМ "Тракия"


Автобус с 57 деца катастрофира на АМ "Тракия"
Снимка: Нюз.бг
01 Юли 2019, Понеделник


Заради катастрофата автобусът е бил изтеглен на паркинг, като след технически преглед ще бъде преценено дали да продължи движението си

Автор: Десант

Автобус с деца катастрофира на АМ "Тракия". Пътният инцидент е станал около 14.20 часа днес при км 325 в посока Бургас. Автобусът, който е превозвал 57 деца от София към Китен, и лек автомобил със сръбска регистрация са се сблъскали, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

При инцидента няма пострадали. Двамата водачи са тествани с дрегер за употреба на алкохол, като резултатите са отрицателни. Заради катастрофата автобусът е бил изтеглен на паркинг, като след технически преглед ще бъде преценено дали да продължи движението си.

По-рано днес километрична колона от автомобили се бе образувала при 12-ти км на АМ „Тракия“ в посока Пловдив, съобщиха от пресцентъра на МВР. Причина е засиленият трафик в посока към морето и ремонтните дейности в района на 12 км на магистралата. Полицейски екипи бяха на място и подпомагаха движение.

Подобна бе картината и в неделя. От пътна полиция препоръчват ползването на обходен маршрут - през Нови хан - Вакарел - АМ „Тракия“.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки