Пътници на БДЖ днес пътуват с автобуси от Добрич


Пътници на БДЖ днес пътуват с автобуси от Добрич
18 Юни 2019, Вторник


Влаковете са отменени по неясни „технически причини"

Автор: Десант

Поради „технически причини" тази сутрин са отменени няколко влака, които трябваше да отпътуват от Добрич - ПВ 28203 за Варна и ПВ 28220 за Кардам, както и ПВ 28221 с направление Кардам - Добрич.

В сайта на БДЖ не се дават повече подробности за „техническите причини", но се уточнява, че „за пътниците са осигурени автобуси".

Служителка на информацията на гара Добрич уточни, че причината е „повреда във влака", а не по жп мрежата. Странно е как така едновременно три различни влакови композиции се оказват повредени. 

А междувременно, в​ 9,51 ч. в сайта на БДЖ се появи съобщение, че „бързият влак № 2637 с направление Повеляново - Добрич, заминаващ от гара Повеляново в 7,10 ч., в момента се движи със 100 минути закъснение по технически причини"!

Очевидно има нещо гнило в Дания, пардон в Добрич, или по-точно в Българските държавни железници...


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
:)
23.10.2020 14:54:59
0
0
остри завои са предпоставка заснижена скорост, не навсякъде помежду гарите има по две успоредни жп линии,не всеки е с цял билет,т.е.да не ползва отстъпка,влаков персонал са поне машинист,кондуктор,н-к влак+-шафнер,едва ли продадени билети осигуряват заплата им,живи&здрави
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки