Кандидатът за евродепутат от “Патриоти за Валери Симеонов” Ивайло Вагенщайн завърши трета магистратура с отличен


Кандидатът за евродепутат от “Патриоти за Валери Симеонов” Ивайло Вагенщайн завърши трета магистратура с отличен
24 Май 2019, Петък


Той е пример, че кандидатите на патриотичната коалиция са хора, които са успели благодарение на собствените си сили, на собствените си възможности, енергия, труд и постоянство

Автор: Десант

Над 250 абсолвенти на Бургаския свободен университет получиха вчера своите дипломи за завършено висше образование. 26 от тях бяха удостоени от Ректора със свидетелство за отличие за постигнати високи резултати в обучението. Сред отличниците бе и кандидатът за евродепутат от коалиция ''Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и СЕК)'' Ивайло Вагенщайн с преференциален номер 105 в бюлетината.



Това е трето висше образование на местния лидер на Национален фронт за спасение на България в Бургас. Вагенщайн е завършил специалностите „Ядрена енергетика” и „Комуникация и електронизация на възобновяеми енергоизточници”. Настоящата му магистратура е по „Съдебно-инженерна техническа експертиза и техническа безопасност”.

В момента той се занимава с частен бизнес. В политиката е отдавна. От 2011 г. до 2015 г. е бил общински съветник в Оряхово, като от 2011 до 2013 г. е бил председател на Общинския съвет там. Към настоящия момент е общински съветник от НФСБ в Бургас.

Баща е на четири деца.

“Най-ценното от всичките тези обучения, през които съм преминал, е, че създадох страшно много контакти и натрупах доста опит. След един такъв цикъл станах далеч по-ефективен и това ми помага в работата”, каза Ивайло Вагенщайн. Той пожела на всички завършили свои колеги успех и попътен вятър.



Ивайло Вагенщайн е пример, че кандидатите от коалиция ''Патриоти за Валери Симеонов'' са хора, които са успели благодарение на собствените си сили, на собствените си възможности, енергия, труд и постоянство. Защото всеки от тях се е доказал в своята област. Всеки от тях има своята жизнена трудова професионална биография и никой от тях не е с биография политик. Гласувайте с грижа за България и по-светлото й бъдеще на 26-ти май с номер едно в бюлетината ''Патриоти за Валери Симеонов''.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Андрешко
25.05.2019 08:22:53
0
0
Самото име на коалицията е нелепо ...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки