Валери Симеонов: Ние показахме друг модел – този на честност в политиката


Валери Симеонов: Ние показахме друг модел – този на честност в политиката
22 Май 2019, Сряда


Ние казваме какво сме свършили, вместо да обещаваме, изтъкна пред БНТ лидерът на НФСБ

Автор: Десант

„Ние показахме, че има и друг модел на поведение – този на честност в политиката, на честност в посланията по време на предизборната кампания. Ние казваме какво сме свършили, вместо да обещаваме. Защото честното отношение към българския избирател е това кандидатите да бъдат представяни с биографията си – според това какво са свършили, а не защото са добре изглеждащи, чудесно говорещи и много обещаващи”.

Това заяви водачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов,  в Сутрешния блок на БНТ.

Верен на слогана на коалицията „Вместо думи – действия”, той посочи свършеното от него като вицепремиер и народен представител, както и от останалите депутати на НФСБ за по-малко от две години. Сред тях е изграждането на ограда по границата с Турция – от изключително значение за сигурността като външна граница за Европейския съюз, която спря мигрантския поток.

„Доказахме, че държавата е по-силна от мутрите и групировките”. Това подчерта Валери Симеонов, припомняйки за акциите по курортите, довели до това в тях да има повече ред и спокойствие, както и до това в бюджета на държавата да влязат няколкостотин милиона лева повече.

„С реални действия защитихме дребния бизнес – малките собственици на бензиностанции и търговци на горива, собствениците на казани за ракия, хората по програма „Плод и мляко”, дребните земеделски производители”, посочи Валери Симеонов.

Той припомни и това, че за първи път от 30 години насам към българите в чужбина бе изграден мост – като вицепремиер и народен представител Валери Симеонов, заедно с НФСБ, показа на нашите общности, че те не са сами, застана зад тях в спазването на правата им, инициира изграждането на училища в Украйна и Унгария, както и изучаването на български език.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки