Хората в Червен бряг: Валери Симеонов спря шумовия терор от циганските сватби


Хората в Червен бряг: Валери Симеонов спря шумовия терор от циганските сватби
10 Май 2019, Петък


Родолюбивата коалиция продължава срещите си с хората по места

Автор: Десант

Благодарение на решителната намеса на Валери Симеонов се спря с шумовия терор от циганските сватби, на който бяхме подложени от две от големите заведения в центъра на Червен бряг. Това заявиха жители на Червен бряг по време на среща тази вечер с водача на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов. На срещата присъстваха и шестата в листата на коалицията Венера Тодорова, както и зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев.

Родолюбивата коалиция продължава срещите си с хората по места. Верни на слогана на кампанията „Вместо думи – действия” водачът на листата Валери Симеонов и останалите кандидати за български представители в Европейския парламент представиха пред хората свършеното досега. Именно в дебата за въвеждането на ред в гетата и спокойствието, и тишината по курортите, предприети от Валери Симеонов като вицепремиер, хората в Червен бряг заявиха, че  той е показал, че действа и работи.

По-късно, на среща със симпатизанти в Плевен Валери Симеонов беше категоричен, че българските представители в ЕП трябва да следят нещата в зародиш, а не да скачат при свършен факт. И трябва да търсят съмишленици сред останалите държави – най-вече сред източноевропейските, като Румъния, Унгария, Словакия, Чехия, Полша. Присъстващите на срещата го подкрепиха, заявявайки, че българският производител трябва да бъде информиран навреме какво се готви в Европейския съюз като регулация. По думите им досега нито един български евродепутат не е реагирал навреме и адекватно, за да ги уведомява какво се подготвя като директиви.

Хората в Плевен поздравиха Валери Симеонов и НФСБ за приетите през миналата седмица поправки в Наказателния кодекс, които дават възможност на българския гражданин по-решително да защитава дома и собствеността си. Особено важно е за нас, живеещите в малките села на Плевенско, за да се защитаваме от посегателства, заявиха повечето от присъстващите на срещата.

„Патриоти за Валери Симеонов” продължава активно със срещи в Североизточна България в събота и неделя. Коалицията се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината.


В категории: Политика

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
политика
11.05.2019 14:54:41
0
0
Спектърът на изразяване на Западна Европа виждаме, че е доста разтеглив
1
в другите страни - не е така
11.05.2019 14:44:27
0
0
Гротеските с евро-проекти...... На всяка крачка??? в същото време - в другите страни, не е така!!!! Т.е. вероятно проблемът се фокусира, центрира просто в управляващите... ..как се камуфлира това в България...какъв е спектърът от изразяване.... има една прекалена префиненост и постоянство, която не е нормална. вероятно също и за това става въпрос.... но и престъпността си се шири....
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки