В Карлово: Набират войници за армията с концерт на духов оркестър


09 Май 2019, Четвъртък


Със свои информационни щандове ще се представят Сухопътните войски, ВВС, ВМС, 68-ма бригада „Специални сили“ и др.

Автор: Десант

Националната информационна кампания „Бъди войник“ ще гостува на 10 май в град Карлово. Събитията започват от 16.00 ч. на площад „20-ти юли“, където гражданите и гостите на града ще имат възможност да разгледат образци въоръжение, техника и оборудване от състава на 61-ва Стрямска механизирана бригада.

В програмата са предвидени демонстрации на способности на роботизирана система модел „510 Packbot“ при обезвреждане на кола-бомба.

Участие ще вземе Военният духов оркестър към 61-ва Стрямска механизирана бригада.

По същото време ще бъде открита информационна борса за набиране на войници и матроси, на която всеки ще може да получи пълна и точна информация за обявените конкурси и условията за кандидатстване.

Със свои информационни щандове ще се представят Сухопътните войски, Военновъздушните сили, Военноморските сили, Националната гвардейска част, Служба „Военна полиция“, 68-ма бригада „Специални сили“ и Централното военно окръжие.

На събитието в Карлово ще присъстват командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов и командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада бригаден генерал Пламен Йорданов, които ще отговарят на въпроси на медии от 16.00 ч.

Концертът на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили ще започне от 17.00 ч. на откритата сцена на  площада „20-ти юли“ в града.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки