Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов” отбеляза 6 май в Бургас


Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов” отбеляза 6 май в Бургас
06 Май 2019, Понеделник


Своя храмов празник отбеляза днес църквата „Св. Георги Победоносец“ в бургаския квартал „Победа“, строена със средства на СКАТ и НФСБ

Автор: Десант

Навръх Гергьовден своя храмов празник отбеляза църквата „Св. Георги Победоносец“ в бургаския квартал „Победа“. Сред дошлите да запалят свещ в храма бяха кандидатите за депутати в Европейския парламент от коалиция „Патриоти за Валери Симеонов“ Валентин Касабов, Ивайло Вагенщайн, Динко Димитров, Димитър Канариев, Марияна Лефтерова и Йордан Иванов. Сред тях бе депутатът от НФСБ Християн Митев, областният координатор на НФСБ Иван Кузманов членове и симпатизанти на родолюбивата партия.



Кандидатът за европейски парламент Валентин Касабов припомни,че „Св. Георги Победоносец“ е единствената църква в тази част на морския град. Финансирана е изцяло от телевизия СКАТ и партия Национален фронт за спасение на България.  Съграждането на Божията обител бе лична кауза за председателя на НФСБ и водач в листата за европейските избори Валери Симеонов. Официалното й откриване бе на 2 октомври 2014 г.

С общи усилия – на патриотичната формация и родолюбивата телевизия, бе спрян и строежът на джамията, която се намира на метри от православния християнския храм, припомни още Валентин Касабов.



След светата литургия пред паметника на 24-ти пехотен Черноморски полк кандидатите за европейски парламент положиха венци и цветя в прослава на великия български войник.

“България има нужда от хора, които да защитават националните интереси, които да не предават, да не премълчават всички неща, които се случват в Европейския парламент, да не потъпкват българското съзнание и, разбира се, да бъдат смели, достойни, да бъдат хора, на които България да разчита и да се гордее с тях”, каза пред паметника кандидатът за евродепутат Ивайло Вагенщайн.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки