Валери Симеонов: Нашият шанс е да търсим съмишленици в ЕП


Валери Симеонов: Нашият шанс е да търсим съмишленици в ЕП
05 Май 2019, Неделя


Колкото по-голям фронт създадем, толкова по-малко ще минават предложения от рода на пакета „Мобилност”, казва водачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и СЕК)” за Евроизборите

Автор: Десант

„Нашият шанс не е много голям – даже и със 17 единомислещи български представители в Европейския парламент. Нашият шанс е да търсим съмишленици, и то основно сред източноевропейските държави. И колкото по-голям фронт създадем, толкова по-малко ще минават предложения от рода на пакета „Мобилност”. Но, ако евродепутатите просто си седят там, в голямото семейство, в креслата си – нямаме шанс”.

Това заяви водачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов пред симпатизанти в Пловдив. Родолюбивата коалиция се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент под № 1 в бюлетината.

Валери Симеонов припомни битката за изграждане на втори лифт на Банско на заседанието на Комитета за световно природно наследство към ЮНЕСКО. 

„Когато отидох там – България беше предварително зачеркната. Направих си труда и се срещнах с представителите на всички държави, показвах снимки, схеми, показвах какви опашки се извиват пред лифта в Банско и колко чакат туристите. Резултатът беше 28 гласа „за”.  Не ми е амплоато да ходя по блоковете и да се хваля, но ако казвам това, то е защото искам категорично да заявя, че за България човек трябва да се бори, трябва да работи”, заяви Валери Симеонов.

„Не може въпросът за присъствието в Европейския парламент и за предизборната кампания да се свежда само до трите теми – Мобилност, Пакт за миграция и Истанбулска конвенция. Други теми няма ли?  А свръхрегулацията и вътрешната конкуренция в ЕС? Къде е предварителната оценка на всеки един законопроект? Кой работи, за да може тази оценка да бъде съобразена с държави и като България? А не да започва и завършва с Франция”, реагира Валери Симеонов. И добави категоричното си становище, че всяко решение на ЕП трябва да бъде съобразено и с най-малките. И тук българските представители трябва да търсят съдействие.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
GRAZDANIN
06.05.2019 10:14:47
0
0
ABSOLJUTNO PRAVILNO!NO ZA DA ZAPOCHAT V E.P. DA SE SAOBRAZJVAT I S PO-MALKITE DARZAVI,TRJBVA DA SE PROMENJT PRAVILATA ZA BROJ NA DEPUTATITE!SLED KATO GOVORIM ZA,,RAVNOPRAVIE,,I,,DEMOKR
ATZIJ,,V UPRAVLENIETO NA E.S.-VSJKA EDNA STRANA/NEZAVISIMO OT GOLEMINATA,BROI NA NASELENIETO
ILI IKONOMICHESKI POTENTZIAL/TRJBVA DA IMA,,RAVEN,,BROI DEPUTATI I GLASOVE V E.P.!NE MOZE DA IMA,,MALKI,,I,,GOLEMI,,V EDIN,,DEMOKRATICHEN,,SAJUZ!SEGASHNATA SISTEMA NE E SPRAVEDLIVA!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки