Патрулка удари такси в Троян, пишат акт и на таксиметраджията


Патрулка удари такси в Троян, пишат акт и на таксиметраджията
Снимка: troyan21.com
16 Април 2019, Вторник


Куриозният случай е от началото на седмицата

Автор: Десант

За любопитно пътно-транспортно произшествие, случило се в началото на седмицата в Троян, съобщава местният сат troyan21.com.

Полицейска патрулка („Опел Астра“) удря отзад спрял на знака „Стоп“ таксиметров автомобил („Рено Меган“), като вината е изцяло на униформения водач.

На мястото на произшествието пристига друга патрулка и известният с безкомпромисността си катаджия Николай Николов, когото троянци шеговито са прекръстили на Ники Акта, пише акт на своя колега – виновника за ПТП-то Людмил Здравков.

Но той набързо спретва акт и на… невинния таксиметров шофьор Пламен Стоянов (фирма „Сити Такси“) – уж за някакво извършено предишно нарушение!

По-късно таксиметраджията разбира, че го обвиняват, защото не спрял на пешеходна пътека и патрулката го била гонила, а той бягал.

„Това не е истина - нито съм бягал, нито са ме гонили, карах бавно и те зад мене, вероятно случилото се е от моментно невнимание. А за пешеходната пътека – там една възрастна жена се канеше да пресича, когато аз бях едва на около 3 метра от пътеката и затова продължих. Нищо нередно не съм направил, нито пък жената е била застрашена“, казва удареният от полицаите водач на такси.


В категории: Новини

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
Антон
20.04.2019 15:36:34
0
5
Щом има пешеходен който ще пресича бакшиша трябваше да спре... Това че водача на патрулката не е внимавал е друго ПТП... но това не значи че бакшиша е невинен... Затова произшествие са виновни ни бакшиша и униформените от патрулката..
2
Цанко Габърски
17.04.2019 06:53:06
4
0
Затова в Русия всички имат видеорегистратори!
1
Pavel Stefanov Tsonkov
16.04.2019 17:24:37
7
0
Cqloto M. V. R . , kakto i vsichki durjavni institucii sa KORUMPIRANI i NEDOSEGAEMI
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки