Командването на ВМС поздрави жените във флота


Командването на ВМС поздрави жените във флота
07 Март 2019, Четвъртък


В приветствието си към дамите командирът на ВМС контраадмирал Митко Петев изрази своята благодарност и признание за достойната им служба

Автор: Янко Крумов

В навечерието на международния ден на жената 8-ми март, в Щаба на Военноморските сили днес се състоя традиционната среща на командването на флота с жените – военнослужещи и цивилни служители, от Адмиралтейството и осигуряващите военни формирования.



В приветствието си към дамите командирът на ВМС контраадмирал Митко Петев изрази своята благодарност и признание за достойната им служба и отговорното изпълнение на нелеките задължения на работното място.

Поднасяйки на всяка от тях по един сувенир, контраадмирал Петев подчерта огромната положителна роля и благотворното влияние, което тяхното нежно присъствие играе при изграждане на един по-ведър и усмихнат климат в  строгата и нерядко по мъжки груба, войскова среда.



Поздравите и добрите пожелания бяха отправени и към всички жени, избрали за свое професионално поприще кариерата на военнослужещ от Военноморските сили, както и към тези от тях, които дори без пагон и звание, носят отговорностите на флотската служба.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки