МО привлича с култура кандидати за армията


МО привлича с култура кандидати за армията
19 Октомври 2018, Петък


Киноспектакълът „Бъди войник“ ще бъде представен в Националния дворец на културата в София

Автор: Десант

С киноспектакъла „Бъди войник“ Министерството на отбраната започва  кампанията за привличане на кандидати за военнослужещи в Българската армия, съобщават от пресцентъра на МО.

Събитието ще се състои на 22 октомври от 18.30 ч. в Зала 1 на Националния дворец на културата в София и в него ще участват Гвардейският представителен духов оркестър, Представителният ансамбъл на Въоръжените сили и рок  група „Б.Т.Р.“

Ще бъдат  излъчени мотивационни видеоклипове,  заснети в реална среда на действие на видовете въоръжени сили – Сухопътни войски, Военновъздушни и Военноморски сили.

Рок група „Б.Т.Р.“ ще представи за първи път пред публика новия си видеоклип на песента „Никога преди“.  Със свои изпълнения ще участват  Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Гуна Иванова и други.

Входът за киноспектакъла „Бъди войник“ е свободен.


В категории: Новини

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
връзката на човека с изкуствот
19.10.2018 18:32:32
0
0
Художническата четка, творчество, идея - тя изразява, възпитава, води, внушава, вълнува, развива .... без ограничения, безкрайност. Идеята е градът като храм извън храма.... Писателят, мисълта, изкуството, човекът - може ли писателят и човекът да се "изразява" по същия начин - не....
2
Връзката Човек-Изкуство?
19.10.2018 18:19:24
0
0
Много е пострадало изкуството! какво НДК? Едно огромно масивно кръгло нещо, в един опънат правоъгълник, като кръглото смачква останалите сгради е в дисхармония с тях. Обем, маса, всичко! Места, редици индустриални, еднакви и еднообразни, без изкуство, художническата четка я няма? Правоъгълници по прави линии.... Връзката на Човека с Изкуството?
1
не знаете ли?
19.10.2018 17:27:37
0
0
НДК-то - е тоталитарно наследство. срам и позор!!!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки