Бой за ваучери пред нов магазин в Бургас


Бой за ваучери пред нов магазин в Бургас
08 Септември 2018, Събота


Два полицейски екипа са били изпратени по спешност на място, за да въдворят ред

Автор: Десант

Бой за ваучери на стойност... 30 лева. Това се случи пред нов магазин за домашни потреби и техника, който отвори врати тази сутрин в Бургас. 

Официалното откриване на магазина бе обявено да 10,00 часа, но още преди 08,00 ч. пред вратите му вече се търпяха хора, видя репортер на Десант. Причина за небивалия интерес се оказа реклама, че първите 60 души, пристъпили в халетата, ще получат въпросните ваучери.

За 30-те лева народът обезумя, блъскането пред вратите премина в тупаници, а охраната на магазина се оказа малочислена, за да се справи с побеснялата тълпа. 

Наложи се спешно да бъдат извикани служители на реда. На място пристигнаха два полицейски автомобила, които с огромно усилие успяха да въдворят ред.

Щом за 30 лева се сбиха, за 100 ще убиват, възмущаваха се отстрани възрастни хора, изтикани от тълпата далеч от входната врата. Тъжна българска картина, добавяха майки, имали неблагоразумието да дойдат с децата си за откриването на магазина.

Не споменаваме името на въпросната верига, защото тя няма никаква вина за създалата се ситуация. Но разказваме случката като ярък пример на падение. Никой не може да ни убеди, че точно най-бедните българи са раздавали юмруци, за да се доредят до ваучерите.

Не беднотията тласка хората към подобни прояви, а простотията.


В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Антиямбол
08.09.2018 22:28:01
1
0
Ами да така ще е .всички селяни от ямбол са вече в БУРГАСА
1
Bilqn
08.09.2018 18:35:29
2
0
Magazin Zora i se biqt za vau4er ot 30 lv. Tragediq
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки