Вижте защо трябва да избягваме престоя в София от 20 до 30 август


Вижте защо трябва да избягваме престоя в София от 20 до 30 август
19 Август 2018, Неделя


Успокоението е, че за времето на ремонтите, на клиентите на "Топлофикация" няма да им бъдат начислявани сметки за топла вода

Автор: Десант

Централна градска част и прилежащи квартали в София остават без топла вода в периода 20 – 29 август. Причината – преглед и профилактика на производствените съоръжения, съобщават от „Топлофикация”.

За времето на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено на отделен ред в месечните съобщения.

През посочения период ще бъде спряно подаването на топла вода  към сградите, които се намират в карето между следните улици и булеварди:

– бул.“История славянобългарска“, ул.“Индустриална“, бул.“Данаил Николаев“, ул.“Проф. Милко Бичев“, бул.“Евлоги и Христо Георгиеви“, бул.“Янко Сакъзов“, бул.“Васил Левски“, бул.“Цар Освободител“, бул.“Евлоги и Христо Георгиеви“, ул.“Крум Попов“, ул.“Цанко Церковски“, ул.“Иглика“, бул.“Пенчо Славейков“, бул.“ Е.И.Тотлебен“, ул.“Йоаким Кърчовски“, ул.“Добруджански край“, бул.“М.Д.Скобелев“,ул.“Опълченска“, бул.“Мария Луиза“, бул.“Рожен“, бул.“История славянобългарска“;

В същия период без топлоподаване ще бъдат и потребителите от кварталите:

– „Зона Б-5“, „ Зона Б-18“, „Зона Б-19“, „Света Троица“, „Фондови жилища“ и „Банишора“, квартал „Илинден“ – блокове №№ 1, 2, ,3, 4,  243 и сградите в района на ул.“Зографски манастир“, ул.“Л.Весов“, ул.“Хисаря“ и ул.“Цар Симеон“.

В посочения период компанията ще извърши обследване и належащи ремонти по топлопреносната мрежа в посочените квартали. Целта е да се избегнат аварийни ситуации през зимата, уточняват от „Топлофикация”.

Оттам допълват, че профилактиката е част от осигуряването на по-надеждни услуги, а с ремонтите правят рехабилитация на мрежата, основната част от която е изградена през 70-те – 80-те години на миналия век. Инвестират в модерни тръби, което също гарантира по-добра услуга и по-малко аварии занапред. Затова се налага временно спиране на подаването на топлата вода.




В категории: Новини , Общини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки