Мъж от Пазарджик, вдигал шум с мощна озвучителна уредба, нападна полицай


Мъж от Пазарджик, вдигал шум с мощна озвучителна уредба, нападна полицай
Снимката е илюстративна
15 Август 2018, Сряда


Той станал агресивен, след като служителите на реда разпоредели на компанията да спре музиката, защото пречи на останалите жители на квартала

Автор: Десант

Пресцентърът на МВР съобщава, че в ареста е задържан жител на пазарджишкия квартал „Изток“, ударил жандармерист.

Случката се разиграла на 14 август, около 22,30 ч., на територията на квартала. Екип на местния полицейски участък извършвал съвместно патрулиране с колегите си от ЗЖУ-Пловдив. Полицаите имали задача да следят за спазване на обществения ред и спокойствието на гражданите.

Преминавайки покрай къща на улица „Марица“, те установили, че на двора се вихри тържество. Празникът бил съпътстван от силна музика, идваща от мощна озвучителна уредба.

Когато униформените разпоредели на празнуващите да спрат музиката, защото пречат на останалите жители на квартала, 42-годишен мъж започнал да  обижда, псува и да се заканва на полицаите. Той демонстративно отказал да представи и личната си карта за установяване на самоличността.

Патрулът предприел задържане, при което нарушителят оказал яростна съпротива и ударил с юмрук в лицето служител на жандармерията. Секунди по-късно той бил с белезници на ръцете и отведен в ареста на РУ-Пазарджик.

Пострадалият полицай е прегледан от лекар в областната болница, който е констатирал повърхностни наранявания по лицето му. По случая е образувано полицейско производство.

Както "Десант" вече писа, „80 човека в Пазарджишко отнесоха глоби заради вдигане на среднощен шум". Очевидно високите децибели са голям проблем не само в морските ни курорти, но и във вътрешността на страната и особено в Пазарджишкия край.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
въпроси
15.08.2018 11:24:06
0
0
Да бе да. Докато ни приемат в Европа, с не знам какви условия, мониторинг - то не беше Демокрацията, то не беше Гражданското общество! Всичко правиме, само да ни харесат. Приемливи фигури, поне в официалното обществено пространство. И щом ни приеха, под каквито и условия - и хоп полицията на власт? Което естествено е неприемливо и с много въпроси.... Как стават тия работи??? И с липсата на вътрешен ред, спокойствие и сигурност ... ???
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки