Арменски еликсир на младоста и японски чай на базар за 8 март


Арменски еликсир на младоста и японски чай на базар за 8 март
02 Март 2018, Петък


Изложение в ЦУМ ще представи разнообразни продукти, необходими на всяка жена

Автор: Десант

От 6 до 11 март в изложбената зала на ЦУМ ще се състои Мартенски базар "Всичко за жената". Той ще се проведе за първи път и ще събере на едно място над 35 фирми, които ще предложат продукти, необходими на всяка жена.

По време на изложението, организирано от Българската търговско-промишлена палата, ще бъдат представени козметични компании, предлагащи натурална и био козметика, етерични масла и продукти за здравето. Ще има също ръчно изработени чанти, бижута, рисувани кашмирни и копринени шалове.

Покетителите ще могат да разгледат също така книги за възпитанието на детето - основно за метода Монтесори. Ще бъдат показани нови  колекции дрехи и трикотаж.  Дамите ще  разберат как да поддържат идеална спортна фигура с вибро уреди и ще имат възможност да ги изпробват по време на събитието.

За първи път в България ще бъде представена натурална козметика за всеки тип кожа и коса от Армения. Козметиката, която помага на кожата да се регенерира отвътре навън. Ще бъде презентиран душ гел с вино, продукти с преработени кайсиеви ядки, еликсир на младостта и още много други продукти. Друга фирма ще представи био крем за лице и продукти на основата на розово масло.

Посетители ще имат възможност да дегустират и истински зелен чай матча, сенча и гьокуро, който се внася директно от Япония.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки