Борисов обеща 100 милиона лева на полицаите


Борисов обеща 100 милиона лева на полицаите
11 Януари 2018, Четвъртък


Тези пари не се отпускат, за да бъдат спрени протестните действия, а защото това е наболял проблем, който трябва да бъде решен, каза Красимир Ципов

Автор: Десант

Премиерът Бойко Борисов разговаря с представители на полицейските синдикати, които плашат, че ще посрещнат европейските делегации за тържественото откриване на българското европредседателство с протести.

Недоволството им е заради ниските заплати. те са готови да обсадят Народния театър по време на официалната церемония по откриването на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Премиерът Борисов е обещал 100 млн. лв. за повишаване на полицейските заплати. Това стана ясно след срещата на премиера и синдикатите, като изрично е подчертал, че не прави сделка с тях. Протестните действия за днес не се отменят, но ще се помисли дали да бъдат прекратени идните дни. 

Зам.-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов заяви, че тези пари не се отпускат, за да бъдат спрени протестните действия, а защото това е наболял проблем, който трябва да бъде решен. 


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки