Специални намаления и дегустации очакват посетителите на Фестивала на сладките и тестени изкушения


Специални намаления и дегустации очакват посетителите на Фестивала на сладките и тестени изкушения
22 Ноември 2017, Сряда


Изложбената зала в столичния ЦУМ ще замирише на ванилия, кафе и карамел

Автор: Десант

Фестивал на сладките и тестени изкушения ще се проведе от 24 до 26 ноември в изложбената зала в ЦУМ (вход откъм Централна баня). Организатор на форума е Българската търговско-промишлена палата.

Любителите на десертите ще могат да се насладят на торти, пасти, сладкиши, еклерчета, кексчета, сладолед на топчета, шоколад и шоколадови изделия; баклави, локуми; напитки – вино, кафе, био-сокове; бутиков мед, тахан, сушени плодове, здравословни протеинови барчета и др., които изложителите са подготвили за събитието, както и на много изненади, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации. 

Участниците в изложението ще очароват посетителите с бутикови торти, истински decadent шоколад; пенливи и десертни вина от Австрия и Германия; традиционни ориенталски сладкарски изделия - турски локум, памук-халва “Пишмание”, джезерие от Лукерия; пухкави домашни печива с вълшебни подправки; сладолед на топчета; неповторими десерти, ръчно приготвени по домашна италианска традиция; здравословни ръчно приготвени продукти о тмед и канела и много други сладки изкушения.

Специално за фестивала  са  подготвени  подбрани  сетове и мраморни торти, които ще са черешката на тортата за трапезата на предстоящите празници. За първи път ще се изложи шоколад на плочки, вдъхновен от луксозните бонбониери. 

Четири нови вида кафе ще могат да опитат и да закупят на промоционални цени гостите на фестивала. Освен сортовете от Перу и Етиопия, ще може да се  дегустира и напитката, приготвена от кафеени зърна от: Индонезия, Коста Рика, Танзания и Папуа Нова Гвинея.

Готови смеси за готвене, декорации, оцветители, шоколадови кувертюри, аромати и всичко, което е нужно, за да се почувствате като най-добрите сладкари ще предлага щандът на Сладката къща, където ще има и постоянна дегустация на тарталети в рамките на изложението!

На щанда на Бизнес къща ООД пък посетителите ще могат да си направят диагностика с биоскенер - квантов анализатор – на над 150 физически показатели като витамини и минерали, мазнини, мускулна маса, кръвна захар, костна плътност, функции на органи като сърце, черен дроб и др. Уредът отчита ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите. Всеки ден от 14 до 16 часа, фирмата ще предлага безплатна диагностика! През останалото време диагностиката е на промоционална цена за периода на изложението, уточняват организаторите. 


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки